Općenito > Propisi

Bliski susreti s policijom

<< < (69/75) > >>

Mislav:
Stara je tema i sve al me zanima :/ jucer me zaustavilo sa prijateljon na motoru, ja nisan ima kacigu jer smo isli do fast fooda nesto izist. i ovaj se stvori iza nas.. dosa do mene di je kaciga blablaa. uzea podatke .. provjeria jesan li kaznjavan a nisan ii izvadi oni blok i uplatnicu i napise lipo kaznu.. doma mi ne znaju..jel zna ko koliki je rok platit tih soma kuna. imamm rok zalit se 8 dana al ce mi onda nakon nekoliko mjeseci doc kuci poziv na sud ili?! pomozite..hvala

CoK:
imas tjedan dana za platit, i onda treba neko vrijeme da ti dode poziv na sud...

meni je trebalo skoro godinu dana da dode poziv  :dontknow:

Mislav:

--- Citat: CoK - 07 Studeni, 2010, 11:51:07 ---imas tjedan dana za platit, i onda treba neko vrijeme da ti dode poziv na sud...

meni je trebalo skoro godinu dana da dode poziv  :dontknow:

--- Kraj citata ---

znaci tjedan za platit i 8 dana za zalit se ? i naravno na sud moran sa roditeljima -.-

CoK:
imas sveukupno 7 ili 8 dana za zalbu i za platit

na sud ako nisi punoljetan moras doci sa roditeljima

drift KING:
Mene su 2 puta zaustavili isto bez kacige,nema registracije,osiguranja,zmigavaca,nosaca tablice,vozacke i auspuha eto nije za pohvalu al u ta dva puta su me malo plašili i ja se pravio nevin tako da je sve super proslo a i sve policajce poznajem;-)uglavnom nikad nisam imao problema s kaznama;-):-)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju