Općenito > Propisi
Bliski susreti s policijom
X-Thug:
zanima me npr ja vozin iman vozacku i sve to a vozin nekog bez kacige,kome ide kazna meni ili njemu i takodjer isto vridi i za pojaseve u autu pitanje ako san ja vezan a ovaj pokraj mene nije
exfreerider:
tko je vidio plačati kazne šupcima u saboru :nono: :frajer:
3alfa3:
--- Citat: X-Thug - 18 Srpanj, 2008, 18:56:40 ---zanima me npr ja vozin iman vozacku i sve to a vozin nekog bez kacige,kome ide kazna meni ili njemu i takodjer isto vridi i za pojaseve u autu pitanje ako san ja vezan a ovaj pokraj mene nije
--- Kraj citata ---
Suvozac bez kacige si sam placa kaznu kao i suvozac u autu ako nije vezan
Galjego:
Bila je u nas ima par dana neka racija...
Policije na svakom raskrižju, u svakom dijelu "grada"...sigurno je bilo 6,7 patrola...
I sve u krugu od 1,2 km...neznam jel to bila neka uobičajna ruta, kontrola ili...
Ali ono je bilo previše, i SAMO su zaustavaljali motore...ja idem na trenig, prođem ispod kuće, vidim doli policiju i okrenem se nasri ceste, idem drugim putem kružiti i njih sritnem u toj pripizdini, i naravno, kad sam ih vidia lagano nasrid ceste okrenia se pa nek me vataju i full gas. I nisma moga doć do treniga, nego pješice...naravno, nemam regan motor, a nemogu ga regat jer sam izgubia prometnu i tablicu, a starome teško otić u PU...nemam vozačku...takorekuć niš, ali dok nevidim policijski motor nestajem.
E sad me neš zanima...ima par dana, ispred neke trafike, kupujem sokove i smokie, i stavljam ih u sic (motor je ugašen i na nogari, nije u prometu), i taman dok sam to radia, iza leđa mi se stvori policijski dužnosnik u civilu, pokaže mi značku, i naravno neko auto njihovo privatno...
Traže dokumente,a ja ima samo one papire šta sam dobia na tehničkom i na osiguranju, te knjižicu vozila...a problem je šta u knjižici vozila piše druga boja nego šta je (a koliko samo prekršaja narpavim kad sidnem na motor...ame..)...i šta me začudilo, vide torbu sportsku na motoru, i pitaju momak, jeli imaš droge, otvori sic, šta imaš u pederuši, stani tu na auto...i pregledaju me...neš su zapisali u svoju tekicu i otišli...sa riječima..."koštat će tebe ova zajebancija"...
Jel imaju ikakvo pravo da napišu kaznu, jer nissam bio u prometu, iako sam im iskreno reka da idem sa treniga...?!?
Tomma:
Brijem da ti nista ne moze jer te nisu copili na djelu...A ovo sto te trazio da otvoris sic,to si moro jer su ocito oni drotovi za drogu..meni lik dodje ispred zgrade,vadi sve iz djepova,a ja pred ulazom :laughing3: :laughing3:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju