Općenito > Propisi

Bliski susreti s policijom

<< < (57/75) > >>

FRED PERRY:

--- Citat: PROOF - 17 Srpanj, 2008, 22:38:35 ---
--- Citat: FRED PERRY - 17 Srpanj, 2008, 22:28:55 ---Ne možete si ni zamislit kako je sada meni!
Dobit cu kazne, ici cu na sud!
Sve moje prijatelje dosada su pustili!
A ja moram kazne placat!
Motor imam 1 dan!
Iss, najradje bi se ubio!
Sta sad?
Dal da prodam motor?
Dal da se i dalje vozim?
 :'( :'( :'(

--- Kraj citata ---
zakaj bi prodal motor..tek si ga dobil....jebiga imal si peh..kaj sad...dogada se....

--- Kraj citata ---

Pa nemam ja tolko para da kazne placam!
Zaustavit ce me opet!

Bokygs:

--- Citat: FRED PERRY - 17 Srpanj, 2008, 22:51:17 ---
--- Citat: PROOF - 17 Srpanj, 2008, 22:38:35 ---
--- Citat: FRED PERRY - 17 Srpanj, 2008, 22:28:55 ---Ne možete si ni zamislit kako je sada meni!
Dobit cu kazne, ici cu na sud!
Sve moje prijatelje dosada su pustili!
A ja moram kazne placat!
Motor imam 1 dan!
Iss, najradje bi se ubio!
Sta sad?
Dal da prodam motor?
Dal da se i dalje vozim?
 :'( :'( :'(

--- Kraj citata ---
zakaj bi prodal motor..tek si ga dobil....jebiga imal si peh..kaj sad...dogada se....

--- Kraj citata ---

Pa nemam ja tolko para da kazne placam!
Zaustavit ce me opet!

--- Kraj citata ---

Pa koji si motor uopće kupio,a ako ne vidiš rješenja nemoj se voziti dok ne napuniš 16 god i položiš,jer šteta je prodavati motor...

Ivan:
Mislim da maloljetnici ne plaćaju kazne, dobit će ti starci neku cifru za platiti jer su ti dali da se voziš pa su oni odgovorni. Tako mi je frendu bilo, al je njemu bio motor registriran i mislim da je imao kacigu. Na kraju mu stari dobio 1000kn kazne jer je motor bio na staroga. Ne brini se, čekaj da ti dođe poziv na sud, a onda ćeš vidjeti što će ti sudac reć.

FRED PERRY:

--- Citat: ---Pa koji si motor uopće kupio,a ako ne vidiš rješenja nemoj se voziti dok ne napuniš 16 god i položiš,jer šteta je prodavati motor...
--- Kraj citata ---

Kupio sam Speedfight 100 i to prije 2 dana i namjeravao sam ga vozit do 16 dok ne polozim,
a tada kupit vx!

--- Citat: ---Mislim da maloljetnici ne plaćaju kazne, dobit će ti starci neku cifru za platiti jer su ti dali da se voziš pa su oni odgovorni. Tako mi je frendu bilo, al je njemu bio motor registriran i mislim da je imao kacigu. Na kraju mu stari dobio 1000kn kazne jer je motor bio na staroga. Ne brini se, čekaj da ti dođe poziv na sud, a onda ćeš vidjeti što će ti sudac reć.
--- Kraj citata ---

Ah...5000 do 15000 kn za vozacku, 1000 kn za kacigu...
Kaj ce mi starci morat prodat auto da meni plate kaznu...
Il uvjek ostaje opcija - ZATVOR...
Ono 60 dana...Kaj je to...Nis...
Bas me to brine, kaj idem na sud...
Imao sam dosta neugodnih iskustava sa sudom i policijom...
Toga se nit ne zelim prisjecati...
I sad opet...Pa gdje je tome kraj...
Maximalna kazna je 16000 kn...
A motor vrijedi 6000 kn...
Trebo sam im dat motor pa neg ga voze
u pi**u materinu ak ocu...
Il sam ih trebo mozda podmitit,
sa deset kuna kojih mi je stara dala za gablec...
Uglavnom jos jedno lijepo iskustvo...
Je*o ja motore, policiju, sudove, zakone, birokraciju,
i na kraju samog sebe...
Toliko od mene...
 :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

Galjego:
Ajde šta plačeš...šta si uzima skut ako si mislia da te policija neće hvatati???

Ako ti je PROBLEM ići na sud i tamo slušati RIJeČI kako ti teta qizdi i oprašta ti kaznu te daje UKOR onda prodaj skuter jer ni nije za tebe onda.

Ima sam 7,8 prijava kad me policija štopala, pisali su sve i svašta, ja sam im samo hladnokrvno dao podatke i to je to.
Čestitka došla na kuću, otiša na sud, tamo uvik ista priča, nikad se neće ponovit i aj ća.

4 ili 5 kazni sam riješia na sudu, ove 2,3 nisu došle niti će doć...također maloljetan...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju