Općenito > Propisi
Bliski susreti s policijom
S.W.A.T.:
ja znam lika koj izvodi gluposti po gradu sa motorom i bjezi im uvik...a svi ga zanu :toothy11:
al nikad ga nije zaustavila pandurija jer nikad ne staje...a uvik na istom motoru...i onda mu je dosa poziv na sud...osa je i tamo su bila 2 pandura sta voze motore...i svjedocili su da je to on vozia (jer to traje vec godinama) pa je na kraju prizna...neznam kolka mu je kazna, zapljenili mu motor...blablabla
al kuzis, nisu ni panduri budale...znaju oni...(ka sta vecina profa vidi kad prepisujes ili pricas...samo ne kazu...)
samo sta im se neda previse reagirati...al kad se prede granica onda ovako...bude ka i ovom liku... :happy6: :happy3: :happy8: :icon_scratch:
:toothy9: :toothy3:
..::IVKULJA::..:
samo jedna kratka informacija...svi koji ste imali a1 kategoriju-sa 16 god polozili,a sa 18 polozite za b kategoriju,nakon sto vam isteknu 2 god kao mladi vozac,smijete auto vozit preko 100ks i preko 23:00 eto sinoc me murjak u 00:30 zaustavio i nije nista reko..pitao sam ga jel to vrijedi kaze on da vrijedi...eto ak vas ko bude drkao lijepo mu objasnite i prodjete bez kazne;)pusa
Nikon:
--- Citat: ..::IVKULJA::.. - 10 Veljača, 2008, 21:52:27 ---samo jedna kratka informacija...svi koji ste imali a1 kategoriju-sa 16 god polozili,a sa 18 polozite za b kategoriju,nakon sto vam isteknu 2 god kao mladi vozac,smijete auto vozit preko 100ks i preko 23:00 eto sinoc me murjak u 00:30 zaustavio i nije nista reko..pitao sam ga jel to vrijedi kaze on da vrijedi...eto ak vas ko bude drkao lijepo mu objasnite i prodjete bez kazne;)pusa
--- Kraj citata ---
mei u auto skoli rekli da je za svaku kategoriju odvojeno???
Cole#2:
a što mislite sada je ova serija "Policijska patrola" u ZG-u... Sa njima siguro ne možeš popričati nego te odma prebace u postaju... što mislite o tome??'
..::IVKULJA::..:
--- Citat: Nikon - 10 Veljača, 2008, 22:48:18 ---
--- Citat: ..::IVKULJA::.. - 10 Veljača, 2008, 21:52:27 ---samo jedna kratka informacija...svi koji ste imali a1 kategoriju-sa 16 god polozili,a sa 18 polozite za b kategoriju,nakon sto vam isteknu 2 god kao mladi vozac,smijete auto vozit preko 100ks i preko 23:00 eto sinoc me murjak u 00:30 zaustavio i nije nista reko..pitao sam ga jel to vrijedi kaze on da vrijedi...eto ak vas ko bude drkao lijepo mu objasnite i prodjete bez kazne;)pusa
--- Kraj citata ---
mei u auto skoli rekli da je za svaku kategoriju odvojeno???
--- Kraj citata ---
a razmisli o ovome da ides polagat za kamion(sto se moze sa 20 il 21 god) pa budes mladi vozac 2 god bez obzira sto si bio 2 god za A1 i za B mladi vozac??? jelda da nema logike..... u autoskoli kazu da je to RUPA U ZAKONU,otidjem u policiju i ljudi sto izdaju vozacke kazu da mi vrijedi od A1 2 godine;) a to mi je i potvrdio murjak koji me,kad sam na motoru,drka za svaku sitnicu;)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju