Općenito > Propisi

Bliski susreti s policijom

<< < (30/75) > >>

IZd:

--- Citat: filiplatinovicz - 22 Siječanj, 2008, 04:53:04 ---
--- Citat: mrcina - 20 Siječanj, 2008, 19:44:46 ---buti filip to objasnio jer ja bum samo se spetljao a niš nebuš skužil.

--- Kraj citata ---

ja sam već spetljan i niš ne kužim...  :laughing7:

stvarno, mrc, što znači digestija... da se nemre dignut... ili???

--- Kraj citata ---

:laughing7: :laughing7: :laughing7: :icon_thumright:

mrcina:
pa tebi ziher jer si ga spetljao , viš kak si lepo priznal.

digestija/sugestija mislim da ide tako ako ne proguglaj.

Nikon:
ode ste totalno u pravu sta se tice toga da se oni bave svojin poslon i da provode red.. i kako smo mi ti sta krse zakon i ... sve stoji da smo sami krivi..

ja san se malo smirija i stajen svaki put kad me zaustavljaju sad (prije san uredno crtu vata)... mogu van rec da ni jedan put nisan dobia kaznu a svaki put u 3-4 ujutro me  stopaju... a mlad vozac itd.  .. vezan uredno, normalna voznja.. pristojan.. sve 5... [skuter trenutno nevozi pa me na tom nemogu ni stopat ^^]

prije san bia uvjeren da ce me oderat svaki put.. pa san biza ko ludjak .. ugrozava sebe i druge u prometu itd. tako da mi je sad malo zaj sta san to radia jer san moga shebat druge zbog svoje gluposti... al nemogu rec da nije bilo filmsko iskustvo ... adrenalin samo takvi :)

filiplatinovicz:
Drago mi je da si napisao takva svoja iskustva... možda nekome ovdje i posluže...
nisam zamislio ovaj podforum kao produženu ruku policije... već upravo kao mjesto gdje se mogu dobi korisne informacije, koje mogu navesti pojedince da se prilagodjenije ponašaju u prometu, što svakako, barem načelno, povećava i njihovu i tuđu sigurnost u prometu!

dejvid:
Mene još nije nikad policija zaustavila. Istina, imam malo vozačkog iskustva, 6 mjeseci u ilegali bez vozačke i 2 mjeseca sa vozačkom. Uvijek kaciga na glavi i nemaju me zašto zaustaviti. Inače ne znam što da sam napravio, nikad im nebih bježao jer bismo se prije ili kasnije negdje prepoznali.

Malo u OFF:

--- Citat: mrcina - 22 Siječanj, 2008, 12:00:02 ---pa tebi ziher jer si ga spetljao , viš kak si lepo priznal.

digestija/sugestija mislim da ide tako ako ne proguglaj.

--- Kraj citata ---

Koliko ja znam digestija je probava, a sugestija savjet   :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju