Društveni kutak > Peugeot klub
Speedfight2 club
ivan salinovic sr sale:
--- Citat: Dino-X race - 27 Lipanj, 2013, 20:58:48 ---pozz, zna li netko možda ovo: kad se vozim i kad cocnem u neku rupu na cesti ili veću neravninu nešta mi iza kao udari, zvuči kao neka plastika od plastiku, neznam kako da opišem.
i to samo kad se vozim sam,kad nema velikog opterećenja. sa suvozačem ne udari nikad.
nemogu skužit šta to je, a plastike su mi sve utegnute i ništa se ne klima.
jel to možda do amortizera ovog zadnjeg pa on možda udari...?? baš onak neugodno zvuči a nemogu skužit šta je. jer par ljudi mi reklo da mi je loš zadnji Paioli..iako meni izgleda sasvim normalan, skuter ne sjeda i drži ok.. jel kome poznat sličan problem? :)
--- Kraj citata ---
Tako i meni
nodius:
Da stop me udari gore od rep, provjeri bocne nosace stopa
Dino-X race:
--- Citat: ivan salinovic sr sale - 28 Lipanj, 2013, 14:44:12 ---
--- Citat: Dino-X race - 27 Lipanj, 2013, 20:58:48 ---pozz, zna li netko možda ovo: kad se vozim i kad cocnem u neku rupu na cesti ili veću neravninu nešta mi iza kao udari, zvuči kao neka plastika od plastiku, neznam kako da opišem.
i to samo kad se vozim sam,kad nema velikog opterećenja. sa suvozačem ne udari nikad.
nemogu skužit šta to je, a plastike su mi sve utegnute i ništa se ne klima.
jel to možda do amortizera ovog zadnjeg pa on možda udari...?? baš onak neugodno zvuči a nemogu skužit šta je. jer par ljudi mi reklo da mi je loš zadnji Paioli..iako meni izgleda sasvim normalan, skuter ne sjeda i drži ok.. jel kome poznat sličan problem? :)
--- Kraj citata ---
Tako i meni
--- Kraj citata ---
ma da,i tebi isto? onako pod guzicom kao lupi kad pogodis nes vece malo u voznji? jesi skuzio sta udari?
Dino-X race:
--- Citat: nodius - 28 Lipanj, 2013, 14:59:16 ---Da stop me udari gore od rep, provjeri bocne nosace stopa
--- Kraj citata ---
da pomislio sam i to jer mi stop kao malo visi tj.nize je nego sto je uobicajeno. a lijevi mi je pukao nosac da ali sam ja to malo zaljepio onim sika silikonom...
ovako kad ga rukom probas mrdat i klimat dobar je drzi to,nikuda ne lamata. sad neznam u voznji dali moze udarit od nesta..?
Dejan_22:
Otpast će ti to dolje opet, treba napravit nosače od lima. Imao sam na svome Pugu LED štopku i dosta problema s time jer je grad u kojem sam ga vozio pun kolotraga i to stalno udara dok mi jednostavno nije samo otpao štop, držao se na žicama. Ljepilo ti neće pomoći, silikon pogotovo, to mora biti čvrsta veza. Nažalost ne sjećam se više, a niti imam slike kako sam ja to izveo. Daj slike i smislit ćemo nešto. Ti nosači su plastični i vole pucati, i na oklopu (ako se dobro sjećam nosači su na oklopu bili) i na samome štopu.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju