Društveni kutak > Peugeot klub

Speedfight2 club

<< < (175/193) > >>

ivan salinovic sr sale:

--- Citat: Dino-X race - 28 Lipanj, 2013, 16:36:43 ---
--- Citat: ivan salinovic sr sale - 28 Lipanj, 2013, 14:44:12 ---
--- Citat: Dino-X race - 27 Lipanj, 2013, 20:58:48 ---pozz, zna li netko možda ovo: kad se vozim i kad cocnem u neku rupu na cesti ili veću neravninu nešta mi iza kao udari, zvuči kao neka plastika od plastiku, neznam kako da opišem.
i to samo kad se vozim sam,kad nema velikog opterećenja. sa suvozačem ne udari nikad.
nemogu skužit šta to je, a plastike su mi sve utegnute i ništa se ne klima.
jel to možda do amortizera ovog zadnjeg pa on možda udari...?? baš onak neugodno zvuči a nemogu skužit šta je. jer par ljudi mi reklo da mi je loš zadnji Paioli..iako meni izgleda sasvim normalan, skuter ne sjeda i drži ok.. jel kome poznat sličan problem?  :)

--- Kraj citata ---
Tako i meni

--- Kraj citata ---
ma da,i tebi isto? onako pod guzicom kao lupi kad pogodis nes vece malo u voznji? jesi skuzio sta udari?

--- Kraj citata ---
Da pod guzicom,kad naletim zadnjim na rupu,onak se čuje grub udarac,nezz stvarno što je mislio sam da ima veze s amortizerom jer je plinski,ali evo i ja se pitam što je

Dino-X race:

--- Citat: ivan salinovic sr sale - 30 Lipanj, 2013, 21:55:59 ---
--- Citat: Dino-X race - 27 Lipanj, 2013, 20:58:48 ---pozz, zna li netko možda ovo: kad se vozim i kad cocnem u neku rupu na cesti ili veću neravninu nešta mi iza kao udari, zvuči kao neka plastika od plastiku, neznam kako da opišem.
i to samo kad se vozim sam,kad nema velikog opterećenja. sa suvozačem ne udari nikad.
jel to možda do amortizera ovog zadnjeg pa on možda udari...?? baš onak neugodno zvuči a nemogu skužit šta je. jer par ljudi mi reklo da mi je loš zadnji Paioli..iako meni izgleda sasvim normalan, skuter ne sjeda i drži ok.. jel kome poznat sličan problem?  :)

--- Kraj citata ---
Tako i meni

--- Kraj citata ---
ma da,i tebi isto? onako pod guzicom kao lupi kad pogodis nes vece malo u voznji? jesi skuzio sta udari?

--- Kraj citata ---
Da pod guzicom,kad naletim zadnjim na rupu,onak se čuje grub udarac,nezz stvarno što je mislio sam da ima veze s amortizerom jer je plinski,ali evo i ja se pitam što je

--- Kraj citata ---
da to je to, potpuno ista stvar nas muči. može biti da je do tog plinskog, možda se neš u#ere s njim s godinama...? pa ne odrađuje kako bi trebao. a u kojem ti je položaju ono štelanje tvrdoće na njemu? meni je na zub prije najtvrđeg položaja, ali probao sam u svim položajima, i na najmekše kao ali udara bez obzira...  :dontknow:

ivan salinovic sr sale:

--- Citat: Dino-X race - 30 Lipanj, 2013, 22:02:19 ---
--- Citat: ivan salinovic sr sale - 30 Lipanj, 2013, 21:55:59 ---

--- Kraj citata ---
Tako i meni

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---
da to je to, potpuno ista stvar nas muči. može biti da je do tog plinskog, možda se neš u#ere s njim s godinama...? pa ne odrađuje kako bi trebao. a u kojem ti je položaju ono štelanje tvrdoće na njemu? meni je na zub prije najtvrđeg položaja, ali probao sam u svim položajima, i na najmekše kao ali udara bez obzira...  :dontknow:

--- Kraj citata ---
E sada sam i ja to upravo gledao,kolega mi ga je pritegnuo kad sam bio na servisu,i mislim kad naletimo na rupu,ona cijev od amortizera da previše uđe i udari od dno njega,nadam se da razumiješ previše uđe ona cijev u opruzi što je i dotakne kraj toga i lupi,a vjerovatno da je odignut nebi do kraja došao

Dino-X race:
aha ono kao sjajno unutar opruge, na to misliš? neznam koji je stručan naziv za taj dio, hehe... pa moguće, ja baš mislim da on udara da stvarno nema što drugo sve je stegnuto i normalno ništa se ne dodiruje s nečime s čime nebi trebalo, od plastika mislim.
hočeš reći da je bolje stavit ga na mekanije pa da onda možda nebi udaralo? znači to je zakretanje u lijevu stranu? ali imao sam ga i tako, možda je nešto rjeđe znalo udarit ali ipak je koliko se sjećam.

ivan salinovic sr sale:

--- Citat: Dino-X race - 30 Lipanj, 2013, 22:12:59 ---aha ono kao sjajno unutar opruge, na to misliš? neznam koji je stručan naziv za taj dio, hehe... pa moguće, ja baš mislim da on udara da stvarno nema što drugo sve je stegnuto i normalno ništa se ne dodiruje s nečime s čime nebi trebalo, od plastika mislim.
hočeš reći da je bolje stavit ga na mekanije pa da onda možda nebi udaralo? znači to je zakretanje u lijevu stranu? ali imao sam ga i tako, možda je nešto rjeđe znalo udarit ali ipak je koliko se sjećam.

--- Kraj citata ---
Pa kažem baš evo baš sam gledao u to i to mi je najlogićnije,stegnut je zato i ima manji prostor tj kruči je amortizer pa nam vjerovatno kad na veču rupu naletimo lupi,vjerujem da je to 99 posto,probaj ga sutra popustit,na najslabije,pa mi javi,tj otegnut,ako ja uspijem sutra ja ču tebi javit

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju