Društveni kutak > Peugeot klub

Speedfight2 club

<< < (173/193) > >>

Dino-X race:
pozz, zna li netko možda ovo: kad se vozim i kad cocnem u neku rupu na cesti ili veću neravninu nešta mi iza kao udari, zvuči kao neka plastika od plastiku, neznam kako da opišem.
i to samo kad se vozim sam,kad nema velikog opterećenja. sa suvozačem ne udari nikad.
nemogu skužit šta to je, a plastike su mi sve utegnute i ništa se ne klima.
jel to možda do amortizera ovog zadnjeg pa on možda udari...?? baš onak neugodno zvuči a nemogu skužit šta je. jer par ljudi mi reklo da mi je loš zadnji Paioli..iako meni izgleda sasvim normalan, skuter ne sjeda i drži ok.. jel kome poznat sličan problem?  :)

zemo323:
a da tebi mozda prednji blatobran ne dirne u plastiku.. tako je bilo prijatelju na sf1 a pozadi nezz sta bi moglo tuknut. jedino ako imas plinski amortizer pa da ona bocica dirne plastike, ali ne virujem da se moze toliko skupit da dirne u plastike. Glupo al eto, to mi pada na pamet xD

Dino-X race:
ma ne nije naprijed, a plinski je da ali ne sjeda toliko da bočica udari u neš...bar mislim jer je skroz fiksna, mislim ništa nigdje ne klima.
a jel bi moglo biti nešto oko sjedala? jer baš osjetim pod guzicom kad lupi... mislim ne lupi to uvjek, to baš moram naletit na neku rupu ili izbočinu..
jel imaju kakvi seleni ili nešto slično tu iza oko amortizera?? ja nemam ideje...

zemo323:
pogledaj tamo di se amortizer drzi onaj selen u prihvatu, pogledaj selene naprid na masini.. mozda ti je spala ona guma sa onog kao granicnika di je prihvat masine.. zaviri i pogledaj, u mene na pežou ima neki metal i guma preko njega i kad se masina previse podigne onda taj metal zaustavi da ne dirne u pastike

kimi16:
Zna li neko zasto kada skuter turiram na nogarama seta sam ne mozes ga drazati odakle su te tolike vibracije da ne mozes drzati gas na nogarama ide mi jako na zivce  :dontknow: :help:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju