Društveni kutak > Peugeot klub

Speedfight2 club

<< < (13/193) > >>

zmijavci:

--- Citat: Ivan_drifter - 22 Srpanj, 2010, 20:18:42 ---nema ti to prijatelju veze s prjenosom on ko serijala bi bolje isao...i je isao

--- Kraj citata ---

IMA IMA...AL PRVO PROBAJ DIZNU...AL KAZEM TI SPEEDFIGHT IMA RUPU NA 65..A TO OTKLANJA MULTIVAR...sorry na caps on tek sad vidim a ne da mi se brisat :icon_thumright: :icon_thumright:

Ivan_drifter:
ma nije to rupa pa da ju on probije on ju nece probit i usporava.....i od 65 pada brzina ili je ista ....ako je nizbrdo ide ko suga znaci ponasa se koda nema goriva....i onda ono oce nece nece nece...

Drnda:
karike

kloky:

--- Citat: zmijavci - 22 Srpanj, 2010, 17:49:11 ---i kako ide..max brzina ubrzanja...pisiii :toothy9: :toothy9:

--- Kraj citata ---
Nek mu stavim ovih dana radilicu i drugi usis pa cu sve rec kad ga ustelujem kako treba.  :toothy9:

Dejan_22:

--- Citat: Ivan_drifter - 22 Srpanj, 2010, 20:08:39 ---normalno problem za problemom stavim si gianelli neznam tocno koji je dobio od frenda bez grane i ja stavim taj gianlei na serisku granu zavartim sve super motor trga prva 2 dana poslje cisti k**ra* do 65 navuce u rangu s ranerom i onda koda mu fali goriva al mislim da mu nebi smjelo imam red sponge maknutu lulicu nemam onog kurca ispred airboxa i  diznu 61 svjecica prom,jenjena stavljena bosma 75 toplinske vrjednosti remen promjenjen tocnije stavljen drugi seriski za probu...i nista a u prjenosu su samo 6.5 g rolice rms...i to je to znaci on krene do 65 jebeno i onda stane i vuce se al ako je mala nizbrdica ide do 80 bez frke u iberturi ....ja bi reko da me neko pita da nema snage al je generalka radena prije 4000 km ako i tolko ....motor pali kad vidi kljuc ...svjecia je boje kremaste bjele kave....ajmo sad neko pametan....

--- Kraj citata ---

motor ti nije uštelan

svjećica mora bit smeđe boje, boje čokolade, imaš premalu diznu, ili previše otovren filter zraka  :icon_thumright:

fali mu goriva, sad ima previše zraka i može ti zaribat tako

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju