Društveni kutak > Peugeot klub
Speedfight2 club
zmijavci:
--- Citat: kloky - 22 Srpanj, 2010, 17:05:34 ---Eto i mene da se javim. Speedfight2 100ccm-115ccm
--- Kraj citata ---
i kako ide..max brzina ubrzanja...pisiii :toothy9: :toothy9:
iPro:
zanima me kako vama kaj imate kitove (base) na 50-ticama tece ubrzanje do 80?
Ivan_drifter:
normalno problem za problemom stavim si gianelli neznam tocno koji je dobio od frenda bez grane i ja stavim taj gianlei na serisku granu zavartim sve super motor trga prva 2 dana poslje cisti k**ra* do 65 navuce u rangu s ranerom i onda koda mu fali goriva al mislim da mu nebi smjelo imam red sponge maknutu lulicu nemam onog kurca ispred airboxa i diznu 61 svjecica prom,jenjena stavljena bosma 75 toplinske vrjednosti remen promjenjen tocnije stavljen drugi seriski za probu...i nista a u prjenosu su samo 6.5 g rolice rms...i to je to znaci on krene do 65 jebeno i onda stane i vuce se al ako je mala nizbrdica ide do 80 bez frke u iberturi ....ja bi reko da me neko pita da nema snage al je generalka radena prije 4000 km ako i tolko ....motor pali kad vidi kljuc ...svjecia je boje kremaste bjele kave....ajmo sad neko pametan....
zmijavci:
a najvjerojajnije bi trebao bubnuti malossi multivar ili speedcontrol svejedno...a probaj prvo vecu diznu..u mene sa nardom,rs,rolice oko 7,skinuto ono ispred airboxa izbuseno par rupa na airb..i dizna 72ili4nezz...i smjesa malo bogata..ali nekk bolje da je bogata nego siromasna..i u mene sve 5..jedino rupa u ubrzanju koja se jedva osjeti al ja sam cjepidlaka..pa cu bubnut speedcontrol.. :icon_thumright: :icon_thumright:
Ivan_drifter:
nema ti to prijatelju veze s prjenosom on ko serijala bi bolje isao...i je isao
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju