Društveni kutak > Peugeot klub
Speedfight2 club
zmijavci:
nema on previse zraka nego premalo goriva...i ne vozi tako...zaribat ce :dontknow: :dontknow:
Dejan_22:
pa bolje da više začepi airbox, neg da poveća diznu :toothy9:
povećanjem dizne ti se poveća potrošnja, a ako mu začepi airbox tj, smanji količinu zraka koji usisava neće zaribat jer će mu onda ta dizna koju sad ima gore bit taman
zmijavci:
--- Citat: Dejan_22 - 23 Srpanj, 2010, 14:10:24 ---pa bolje da više začepi airbox, neg da poveća diznu :toothy9:
povećanjem dizne ti se poveća potrošnja, a ako mu začepi airbox tj, smanji količinu zraka koji usisava neće zaribat jer će mu onda ta dizna koju sad ima gore bit taman
[/quote
ne ne...jer njemu uglavnom treba vise goriva..nek prova zacepit airbox pa ce mu ici losije ....njemu treba vise goriva..a onda a bi ustela smjesu treba zraka..po tvojoj logici na high end ne bi trebala dizna sta ja znam 180-200..i puno puno zraka..nego bi te to moglo ustimat sa 54dizmim i manje zraka..dajj :toothy12: :toothy12: :toothy12:
--- Kraj citata ---
Dejan_22:
ima serijski cilindar i nema velike kanale, te mu je serijska dizna sasvim dovoljna da mu puni te kanale
druga stvar da ima neki nakopani cilindar i kanale ko septičke jame koje treba nahranit smjesom
to što ti spominješ neke high pi*darije je vjerovatno za motore koji imaju i veću zapreminu i puno veće kanale
Ivan_drifter:
e ovako stavio diznu 69 i bolje je a s stopanjem zraka na airboxu nisam nikakvurazliku dobio kolko mu kod zastopam iso sve dok nije prelio i ugasio se ....a sad s diznom 69 je bolje puno bolje al oš par broja vecu oce....sad felse nema....a na airboxu nemam onaj tuljak i imam red sponge...sad nezz trebam se igrat s tim ...probat cu s 80' pa nek preljeva postelat cu ga i onda vidit.,....jer ako bude onda radio super.....nemam volje al bit je bila da mu je dizna premala 6 broja veca od seriske za rezo spuh....to je poanta decki svima hvala...nakaraju sam sam otkrio:) sumnjo sam al nisam vjerovao
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju