Društveni kutak > Peugeot klub

Speedfight2 club

<< < (6/193) > >>

palmers:
ajde probat cemo pa javim..tnx
 mislim sada je to ipak vec nesto.. ali jos uvijek me zivcira tj malo smeta sto kada krecem moram gas okrenut ono 3x oko osi da on krene.. mislim doslovno moram dati malo vise gasa da on ulovi i da krene.. ali oko onda ima konst ubrzanje do 75 koliko sam uspio sinoc jer em je bio mrak em cesta taman bila neka losa.. uglavnom probao sam jucer od frenda hondu x8rs koja ima samo zx-a i neku jadnu gljivu, kilometara na bacanja sav nikakav ali kada taknem gas vuce ko blesav, pa ne kuzim uopce.. ja ovdje moram nabit okretaja da on povuce..
u cemu bi bio problem, opruga kvacila?! ili cega..

Drnda:
preteske rolice i neodgovarajuci federi kuplunga.. stavis rolice od 7.5 ili 7 grama, ispod toga ne idi, a federi nezz jer nisam nikako na pezou vozio serijski spuh. zapravo jesam ali su bili federici crveni, ali nezz koji proizvodjac..

palmers:
evo ga vec sam narucio zamjenu rolica, pazi meni lik dao 5,7 gr a rekao mi 6, halooo..
uglavnom sada sam rekao 7,5g i ako bude dobro ne diram nista.. oprugu crvenu imam mislim da je maloosi..uglavnom pise samo na njoj kao 2000rpm i eto, od euforije i muke oko slaganje koje mi je zadalo ono zvono na kvacilo i zadnja matica na federu stavio sam ga ekpresnom brzinom.. :)
a spuh za sada mislim da necu, jedino da jos taj start rijesim i onda mirno spavam :)

Drnda:
nisam mislio na taj veliki feder, on je serijski ok, mislio sam na ona 3 federa mala preko kojih kuplung odvaja..

palmers:
a a jasno mi je.. upoznao ih jucer :)
mislis da bi njih trebalo primjeniti? serijala isto?!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju