Društveni kutak > Peugeot klub
Speedfight2 club
Drnda:
da imalo je dosta vibracija, ali najjace mi je bilo kada mi je zvizdio tako da sam podjebavao ekipu koja su kao veliki znalci i rossi na 2 kotaca da sam ugradio turbinu pa se cuje blow off a oni ko budale sve slijepo vjerovali.... :happy6: :happy6:
palmers:
svaka cast na ovome.. jedino sajt ne radi ali ok..
evo ako mi netko od vas moze pomoci da mi napravi setup do nekih 1200kn bez auspuha za sada ne zbog para nego jer mi je ovaj serijski bas fora s obzirom na sve.. uglavnom skut ima 2900kn, cura vozila i sada bi ga ja malo razbucao, pa ako vam nije tesko znam da vam je vec preko glave toga ali eto..
hvala vam i pozz
mhr-team:
najbolje ti je onda kupiti kit, recimo TP Trophy, još ako nađeš polovni u oke stanju za nekih 500-600kn ostane ti i za polovni karb 19 pa čak i multivar...
palmers:
hvala na odg..
evo bas veceras frend i ja mjenjali rolice, oprugu stavljao, svejcica, filter zraka itd.. uglavnom rolice od mislim i to me zbunjuje, na artiklu pise 5,7gr a frend ima ducan sa opremom i kaze da su 6,5gr uglanom prelagane i opruga crvena malossi se ne slazu..
kada sam sastavili idem probati, gas do poda, motor urla a ide 30.. i onda vracam serijski rolice, feder isti, aa da vidis onda.. ne mogu motor prepoznati, gas stisnem evo ga na 70 jos malo on vuce ko blesav i evo ga na 75 vjetar ubija ali i motor lud..
bas sam sretan jer imao sam problema dosta sa tim gasom..
ugalvnom ne znam koliko je a trebala bi koliko citam gramaza rolica ser za SF2 biti oko 9gr, ja bi uzeo nesto teze mislim da ce bolje biti?!
Drnda:
stavi 7,5 gr, sve drugo tvornicko...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju