Društveni kutak > Peugeot klub
Speedfight2 club
Drnda:
--- Citat: palmers - 17 Lipanj, 2010, 14:35:50 ---a a jasno mi je.. upoznao ih jucer :)
mislis da bi njih trebalo primjeniti? serijala isto?!
--- Kraj citata ---
za to ti nemogu reci, pitaj druge sto su imali, jer je meni stalno bio ili kit ili spuh na skutu pa ti nemogu reci.. ali mislim da trebaju tvrdji nego serijski..
palmers:
smiju i drugi slobodno komentirati :)
ma potraziti cu nema problema.. da sada svakako stavljam teze, tj prvo zovem Forticar ili odem tamo blizu su mi..
hvala
Ivan_drifter:
napokon pametna tema..... sf2-206wrc 57 000km sve tvornicki samo gianeli spuh (bio prije zx,multivar).........i pitanje koje ulje koristite ja sam na repsol city-uzadovoljan sam radim mesung
Drnda:
sam mijesam scoot sport 2, na 3 pezoja preko 60 tisuca
SlayForMoney:
--- Citat: Ivan_drifter - 16 Srpanj, 2010, 13:16:13 ---napokon pametna tema..... sf2-206wrc 57 000km sve tvornicki samo gianeli spuh (bio prije zx,multivar).........i pitanje koje ulje koristite ja sam na repsol city-uzadovoljan sam radim mesung
--- Kraj citata ---
:o :o :o
fino fino.....
ja sam sa skuterom kupio 1L valvoline 2T ulja, polu-sintetika. smeće. dimilo, smrdilo (serijala skuter)
kasnije kupio Selenia (Linx) prvo 1L mineralnog i već tada je bio preporod: prestao dimiti, bolji rad na leru, mirniji, bolje palio nakon dužeg stajanja
zatim prešao na isto ulje samo polusintetiku (50kn u TAS autodijelovi) i toga se držim već 15 000. kupio jednom i full sintetiku jer nisu imali na zalihi polusintetiku ali nisam osjetio nikakvu promjenu, bacanje novca za serijski skut :hello:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju