Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
Ukupno Glasova: 14
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
naravno da ce nam bit bolje, na neki nacin...prisilit ce nas da se provode zakoni, i uvedu novi. neki nama nece bit u korist, ali vecina ce bit.vrijeme je da se uvede red kod nas, kad vec nismo sposobni sami...
ja baš nisan za EU jer neznan kako će hrvatska kao mala zemlja s puno prirodnih ljepota i svih čuda u njoj proć.A sitite se samo generala koji vise u Hagu ni krivi ni dužni.Ja mislin da je to sramota,jer Hrvastka očito ne priznaje i ne brani svoje generale ali i branitelje koji se sve više ubijaju jer nemogu ostvariti svoja prava.Ja msilin da ćemo mi ulaskom u EU puno izgubit a malo dobit.Po mom mišljenju nismo mi još spremni
pa otvorit ce se puno vise mogucnosti, zamo zamisli da nema carina, to je vec velika stvar. srusit ce nam cijene maksimalno.osim toga, jos nitko nije propao u EU.a to sto cemo mi rasprodat svu obalu itd... nas problem, takav smo narod, rasprodamo,pokupimo pare i cudimo se
Kako smo krenuli, mi ćemo sve rasprodati bili mi u EU ili ne
a šta, bit ćemo stranci u vlastitoj državi (prodat ćemo sve) i to je to. uvozit će se jeftina radna snage iz rumunjske, bugarske i ostalih "bogatih" članica eu i bit će sve manje posla za nasmeđutim realnost je da je to neizbježno, i da ima puno dobrih stvari koje bi nam trebale ići u korist, napredovat, pripat toj nekoj europskoj obitelji ..sve ima dva lica...vrijeme će pokazati, slovencima i njemcima je puno gore nego je bilo, dok se siromašnim državama višestruko isplatilo...gdje smo mi?! negdje očito u sredini...