Ostalo > Foto, video, music...

Nije za guske sijeno...

<< < (7/10) > >>

divljakusa:

--- Citat: 2TDottore - 26 Ožujak, 2009, 23:53:17 ---onda si uzmi nasu nsdicu doma a ja cu si nac novu.........iks de

i sljedeci put pazi kak vozis jer kicma me boli za popizdit.........sutra me dolazis masirat jer sam ukocem i nemrem nikam....... :icon_tongue:

--- Kraj citata ---
sanjaj...moŠ sam dobit ŠtihaČom po hrbtu....:)

2TDottore:

--- Citat: divljakusa - 27 Ožujak, 2009, 00:00:07 ---sanjaj...moŠ sam dobit ŠtihaČom po hrbtu....:)

--- Kraj citata ---

pa to je zagrijavanje........znam ja da ti volis zestoko........  :la:

divljakusa:

--- Citat: 2TDottore - 27 Ožujak, 2009, 00:05:10 ---pa to je zagrijavanje........znam ja da ti volis zestoko........  :la:

--- Kraj citata ---
nie Žestoko za piČkice.....xD

neer:
to stari unaprijed nasarafio kuku za vucu vjerojatno covijek predvidio (i tako iz dana u dan)

dhorvat:

--- Citat: Luka 0101 - 26 Ožujak, 2009, 22:45:30 ---mogli ste spojiti stalkera i rox-a pa šlepat van  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

Ja sam to i napravio na početku al sam skurio zadnju gumu i jedva se na koncima dopeljal doma. Odmaknuo sam auto za 15 cm ali doduše nedovoljno... Taman je falelo još pol konja (Stalker na fol gasu  :laughing9: :laughing9:)

--- Citat: divljakusa - 26 Ožujak, 2009, 23:01:06 ---ti nereŠ niŠ dobit jer si me zaebawal...a sa Denisom se bum dogoworila....:)

--- Kraj citata ---

Naravno da ćemo se dogovorit  :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju