Ostalo > Foto, video, music...

Nije za guske sijeno...

(1/10) > >>

dhorvat:
Danas bio kod dottorea dok sam čekao razgovor za posel i prije nego kaj sam izašao iz Savskog Gaja, vidio sam Diwlju kako se spušta sa BMW-om od njezine stare prema dolje. I nije me skužila, ja produžio jer mi se žurilo.   :icon_thumright:

Vratim se ja kod njega nakon razgovora drugim putem i uzmem si jaknu za kišu i vraćam se istim putem kojim sam krenuo kada sam sreo Diwlju i imam šta vidjeti:  :uff:

:toothy12: :icon_tongue:

Luka 0101:
kaj nema diwlja seriju 3

sven_vx:
malo joj pobjego bok i eto je u kanalu... :zubo:

2TDottore:
evo ovo se dogadja kad roditelji daju svojoj djeci aute........a djeca kolko su mala neznaju jos ni hodat a kamoli vozit mamin bmw.Evo sto se danas dogodilo nasoj Mihici dok se pokusavala okrenuti u rikverc 100m od moje kuce........ne kaze se bezveze da nije zvaka za seljaka.......pa tako ni bmw za zenski rod.........a pogotovo nije za nasu dragu Mihicu........a ljepo sam joj reko da si kupi bubu koju najvise voli i nju vozi.......al nije me htjela slusat.......ocito joj se jako zurilo pa nije pazila.......  :icon_tongue:

sven_vx:
ja vam nista ne vjerujem...zadnji put sam nasjeo u temi za "mega popularne" i sada da opet nasjednem... :jerk: :jerk: :jerk: :toothy12:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju