Ostalo > Foto, video, music...

Nije za guske sijeno...

<< < (6/10) > >>

2TDottore:

--- Citat: divljakusa - 26 Ožujak, 2009, 23:26:01 ---nada je kurwa sam kad si ti u pitanju.....kad sam ja u pitanju, uwiek se ispuni.... :icon_tongue:

--- Kraj citata ---

sam se ti igraj sa nasom nadicom.........nije uvjek dobro raspolozena......nekad zna bit veoma zajebana tak da se cuvaj........  :la:

sven_vx:
ljudi aj da se vratimo na temu...i diwlja jesi to ti bila ili ne...ja ovima nevjerujem nista vise...ti si jedina nada... ::) :icon_biggrin:

divljakusa:

--- Citat: 2TDottore - 26 Ožujak, 2009, 23:36:12 ---sam se ti igraj sa nasom nadicom.........nije uvjek dobro raspolozena......nekad zna bit veoma zajebana tak da se cuvaj........  :la:

--- Kraj citata ---
nadica mene oboŽawa....uostalom...eto...ti nereŠ niŠ dobit....tak da je twoja nada u banani....:)

divljakusa:

--- Citat: sven_sp180 - 26 Ožujak, 2009, 23:43:17 ---ljudi aj da se vratimo na temu...i diwlja jesi to ti bila ili ne...ja ovima nevjerujem nista vise...ti si jedina nada... ::) :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---
Žalosno....al istinito....dobila sam ban doma....:)

2TDottore:

--- Citat: divljakusa - 26 Ožujak, 2009, 23:45:27 ---nadica mene oboŽawa....uostalom...eto...ti nereŠ niŠ dobit....tak da je twoja nada u banani....:)

--- Kraj citata ---

onda si uzmi nasu nsdicu doma a ja cu si nac novu.........iks de

i sljedeci put pazi kak vozis jer kicma me boli za popizdit.........sutra me dolazis masirat jer sam ukocem i nemrem nikam....... :icon_tongue:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju