Općenito > Generalno o skuterima
alat za garazu?!
Rossi:
--- Citat: Area51 - 26 Ožujak, 2009, 23:27:31 ---Zubci se ni nemogu pokidat na šesterokutnoj gedori a takvih je 95%. Gedore jednostavno puknu ako se upotrijebi prevelika sila.
--- Kraj citata ---
prije sam uzimo one setove po 25 ,50 eura....pa kad saraf zatezes jako na necemu samo prolklizu zubci i mozes bacit nastavak ....tako da nemoj prricat da nemoze..nije mi se jednom desilo....isto se desavako kad jako sta zategnes samo pukne nastvak onaj tj ko cvjet se rascvjeta....
gokiSP:
--- Citat: Luka 0101 - 26 Ožujak, 2009, 23:28:35 ---gedora se nebi ni smjela koristiti za jako natezanje ili odtezanje
--- Kraj citata ---
bi ali samo ako imas industriski alat... set gedora od 30 komada 5000kn... :icon_biggrin:
Luka 0101:
--- Citat: gokiSP - 26 Ožujak, 2009, 23:45:43 ---bi ali samo ako imas industriski alat... set gedora od 30 komada 5000kn... :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
dobro, ja govorim za ove đingi mingi alat iz peveca za 100 kn a dobiješ 64646 djelova :glasses2:
gokiSP:
--- Citat: Luka 0101 - 26 Ožujak, 2009, 23:47:20 ---dobro, ja govorim za ove đingi mingi alat iz peveca za 100 kn a dobiješ 64646 djelova :glasses2:
--- Kraj citata ---
e to je drugo, al i ključ koji kosta 10 kn ako jace napnes ili puca ili se krivi...
Pupo:
--- Citat: Rossi - 26 Ožujak, 2009, 23:45:10 ---prije sam uzimo one setove po 25 ,50 eura....pa kad saraf zatezes jako na necemu samo prolklizu zubci i mozes bacit nastavak ....tako da nemoj prricat da nemoze..nije mi se jednom desilo....isto se desavako kad jako sta zategnes samo pukne nastvak onaj tj ko cvjet se rascvjeta....
--- Kraj citata ---
Šesterokutna gedora nema šanse da prokliže, šta sam ja radio s gedorama i nikada nije proklizala, može samo pući što se se događalo. Jedino ako si kupio neko ekstra smeće od gedora.
- gotovo je nemoguće da se šaraf okrene u gedori ako su jedno i drugo od imalo pristojnijeg materijala, pogotovo jer je ovaj razmak na slici između gedore i šarafa zapravo još manji.
Ako si mislio na zubce u račni, onda sam ja krivo razumio jer sam brzoplet. I tako se s račnom ne zatežu veliki brojevi, ta to imaš T nastavak.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju