Općenito > Generalno o skuterima

alat za garazu?!

<< < (7/12) > >>

gokiSP:

--- Citat: Area51 - 27 Ožujak, 2009, 00:47:27 ---Šesterokutna gedora nema šanse da prokliže, šta sam ja radio s gedorama i nikada nije proklizala, može samo pući što se se događalo. Jedino ako si kupio neko ekstra smeće od gedora.

- gotovo je nemoguće da se šaraf okrene u gedori ako su jedno i drugo od imalo pristojnijeg materijala, pogotovo jer je ovaj razmak na slici između gedore i šarafa zapravo još manji. 

--- Kraj citata ---

99% ako ce se nesto dogodit je da ce puknut a ovih 1% da ce proklizat...

Pupo:
Napisah to u par postova prije, no možda sam krivo razumio ako je rossi mislio na zubce u račni koji se istina sjeb* ako se doteže jako s njima. A najbolja račna se pokazala jenosmjerna, najduže izdrži.

neer:
area nisi ti vidio kako gedore produzetak proklize na onim ogromnim srafima s dugackom racnom dok se pricvrscuju one visoke konstrukcije za skladista.

gokiSP:
mislis da je mislio na zubce u sistemu unutra?

gokiSP:

--- Citat: neer - 27 Ožujak, 2009, 01:04:25 ---area nisi ti vidio kako gedore produzetak proklize na onim ogromnim srafima s dugackom racnom dok se pricvrscuju one visoke konstrukcije za skladista.

--- Kraj citata ---

meni se samo 2 puta dogodilo da je gedora proklizala i to je bilo zato jer sam napeo ko konj i tako se gedora nakrivila na van i nije hvatala cijelu maticu i proklizalo je...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju