Općenito > Generalno o skuterima

alat za garazu?!

<< < (5/12) > >>

neer:
ovo pogledaj ja imam par preciznih alata od njih  io prekvalitetni su samo skupii  http://www.hazet.com/

sven_vx:
ici cu sutra u pevec i tamo pogledat one setove alata i tako to...ja s tim alatom neku radit svaki dan tako da mi se nikako ne isplati dat par tisuca kuna za njega...moram kupit alat,stelaze,stol,ono metalno sranje kaj ide na zid na cem se drzi alat itd...sutra idem pogledat pa javim sta sam uzo...hvala svima na preporukama :icon_thumright: :notworthy:

gokiSP:
ja imam gedore od uniora vec dugo i stvarno vrijede svake kune a imam i jedan set kljuceva i gedora od maurera koji je dosta jeftin i s tim radim vec 2 godine i jos nijednom nista nije puklo ni nista i ja zadovoljan s tim...

Pupo:

--- Citat: Rossi - 26 Ožujak, 2009, 22:14:41 ---ja imam set gedora mali i set veliki unior ....stvarno za svaku pohvalu alat...nema da proklize ili da se oni zubci unutra sjebu kad sta odvrces vise puta i slicno

--- Kraj citata ---

Zubci se ni nemogu pokidat na šesterokutnoj gedori a takvih je 95%. Gedore jednostavno puknu ako se upotrijebi prevelika sila.

Luka 0101:
gedora se nebi ni smjela koristiti za jako natezanje ili odtezanje

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju