Općenito > Generalno o skuterima
alat za garazu?!
gumy:
set unior šarafcigera oko 150 kuna..
set ključeva ti je nekih 200ak kuna..
set gedora kak ti je hac napisao imaš u pevecu, mislim da sad ima akcija za 400 kuna set gedora i velika i mala račna..
kompresor i pištolj oko 1000kn pa nadalje...
sven_vx:
najvjerovatnije cu se sutra zaletit pogledat u pevec,bauhaus i metro jer nemaju na net-u izbor da mogu pogledat i vidit sta se nudi...te njihove stranice su zak**ra*...neznam zasto ih uopce imaju...
Rossi:
ja imam set gedora mali i set veliki unior ....stvarno za svaku pohvalu alat...nema da proklize ili da se oni zubci unutra sjebu kad sta odvrces vise puta i slicno....koristim vec godinu skoro i dan i danas su ko nove ....imam i set sarafcigera unior,isto su extra....primjer koliko su jaki ...posudio sam jednom frendu onak nesto oko motora jedan krstasti i osto je kod njega....i glupirali su se oni i nekakvom covjeku sto ih je izudaro...uzeli su i odvalili katanac ovak poveci na frizderu gdje su sladoledi sa tim sarafcigerom....pokupili mozda jedno 100 kila sladoleda :D ...imam isto iset kljuceva od sestice pa do 32,ima i imbusa i svaceg jos unior......nista nisam kupovo ,sve mi je buraz donijeo sa bivseg posla kad je radio....on dobio na poklon u firmi kao bio najbolji tu god tako nesto i dobije na poklon i kad je otiso iz firme ponijeo i alat taj unior....
neer:
ja imam set od proxxona imam ih vec jako dugo alat je vrhunski i vrijedi svake kune a cijene su i vise nego paprene ...nabavio sam wurth kljuceve s jedne strane gedora s druge strane onaj bvilicasti kljuc od 8 do 17 kljucevi svi se pokidali drlog teski promasaj teski..otad wurth nevolim...unior ima predobre srafcigere i kljuceve tu neces pogrijesiti....
Luka 0101:
ja imam LUX-ov alat i za ono koliko koristim meni je dobar
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju