I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Doša san doli u 4, hrpa mulaca, nikoga ne znam, jedino san gun_ridera i scoot_fana pripozna po motoru, ništa, sta 5 min da vidin oće li se ko' javit, vidin niko se ne javlja pa san iša ća.
kažen ti, 5 minuti san sta i iša ća, jesi vidjia koji je čopor bija doli ... očekiva san da će se skupit ekipa sa foruma, ono, da se upoznamo i to, međutin, ovo mi je bilo too much, hrpa mulinjosa sa polomljenin runnerima, gledan ih i pitan se koji od njih će mi plastike sutra skidat sa motora
lol, je to san bija ja, swift je crni ali je šporak. i nije bija sivi runner nego sivi skipper, ubra san te odma po carnabyu al' mi je bilo glupo uletat.
a...jbt ja te nisan vidia...triba si se javit nekako, pa bi ćakulali...i ja san doša znan samo njih par ono...sa ovima uopće nisan rič progovoria, sve neka dica, gaseri ovo ono. ni duju nisan skužia, nisan bia siguran pa mi je bilo glupo uletit...al skužia san ga kad mi je počea gledat mrvice po motru hahaha ukur*u mi je milijun budala sa skršenim, ukradenim scootovima, gluma ovo ono
Ja sam za Znjan..bas je sexy ono tamo misto di smo poslin bili, a i popit piće nebi skodilo koji put