Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
a jaadan leži u krevetu bolestan i nezna kaj bi pa napišite nekaj smješnoga ovdje da ga oraspoložite. al nemojte mu reć da je ovo samo zato što mi treba njegov kevlar
Ulizico EFZ-u želimo brz oporavak i da se razveseli malo...Tužni su dani ispred njega
Razbolio sam se od tuge,otišo NRG :'(Viktor zbilja si ulizica
zas je nrg otiso ?? i za koliko ??
Dao sam ga u Piaggio/Fiat salon ko ucesce za Punta,procijenili ga na 12000 kn,jbg. mozda sam mogo nesto vise dobit da sam ga sam prodavao, ali nemam zivaca za natezanje po oglasnicima a i hitno je bilo,i sranje je to kaj su trenutno na akciji skuteri iz 2008. oko 16000kn,tak da je tesko i vise trazit
koji punto ?
a sad , ono nisam ni mislil da je neki drugi , motor, boja ?
A moram te malo Tamno siva-metalic, 1.4 8V
Samo nemoj dat dottoreu da ti nekaj napiše ovde za tog punta jer buš u komu opal :laughing7:žOn nemre zmislit Fiate BTW, ja kažem: "Bolje novi fiat, nego mercedes is '85." Ak ništa drugo imaš garanciju.@vktr - još se čujemo ovo za nedelju. Jer bi trebao oko 9 već biti kod tebe
a čuj imali smo i mi garanciju na novi auto, redovno servisirali u ovlaštenom servisu(autopar) i jednog ljepog dana nakon 3 godine i 95 000km zariba mašina jer su ovi u servisu nekaj drkali po njemu i usred vožnje spala šelna sa crjeva za vodu i u trenutku sve isparilo i zaribalo, a to se dogodilo 2 dana nakon redovnog servisa, oni grešku ne priznaju ali ipak nude novi 308 sw premium 1.6 hdi 110HP kaj inače dođe 175 za 130, i još će nekaj snizit u zamjenu za uništeni 307, tak da bi i kod nas uskoro mogla bit prinova . a dobro možete reć da je to jer je pežo, ali ovdje su stvarno serviseri krivi
Dao sam ga u Piaggio/Fiat salon ko ucesce za Punta,procijenili ga na 12000 kn,jbg. mozda sam mogo nesto vise dobit da sam ga sam prodavao,