Tehnički kutak > Tuning skutera
Stalker - gusi se na ful gasu + neka pitanjca
ZverkO:
:help:
Kolikoo % se stavlja veca dizna na karb?U mom slucaju!
meni je sad fabricka 47.5 uzeo sam set od 60-82 i nece na 60 sa KN_om radi tu i tamo..
cuo sma da bi 55 bila ok
sta vi mislite?
tnx
dhorvat:
--- Citat: ZverkO - 24 Ožujak, 2009, 00:26:37 --- :help:
Kolikoo % se stavlja veca dizna na karb?U mom slucaju!
meni je sad fabricka 47.5 uzeo sam set od 60-82 i nece na 60 sa KN_om radi tu i tamo..
cuo sma da bi 55 bila ok
sta vi mislite?
tnx
--- Kraj citata ---
Ako ti trokira na fol gasu onda je prevelika dizna, ali ako se guši na fol gasu onda je premala dizna :icon_thumright:
U većini ostalih otvora gasa (1/4,..., 1/2,..., 3/4) ti ovisi igla. Ako se guši na tim područjima onda trebaš "šiljastiju" iglu :laughing7:
Kemo_nrg:
kad vec pricate o tome da se gusi scooter, u mene se gusi na punom gasu, i kad dadnem puni gas moram vratit malo unazad gas da bi iso kako treba, znaci i meni treba veca dizna sad je 64??? da stavim 70???
3alfa3:
--- Citat: Kemo_nrg - 24 Ožujak, 2009, 15:24:28 ---kad vec pricate o tome da se gusi scooter, u mene se gusi na punom gasu, i kad dadnem puni gas moram vratit malo unazad gas da bi iso kako treba, znaci i meni treba veca dizna sad je 64??? da stavim 70???
--- Kraj citata ---
da
vida20:
--- Citat: Kemo_nrg - 24 Ožujak, 2009, 15:24:28 ---kad vec pricate o tome da se gusi scooter, u mene se gusi na punom gasu, i kad dadnem puni gas moram vratit malo unazad gas da bi iso kako treba, znaci i meni treba veca dizna sad je 64??? da stavim 70???
--- Kraj citata ---
meni je ista stvar moram malo odpustit gas da bi normalno iso
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju