Tehnički kutak > Tuning skutera

Stalker - gusi se na ful gasu + neka pitanjca

<< < (3/4) > >>

dino_sk:

--- Citat: vida20 - 24 Ožujak, 2009, 18:48:36 ---meni je ista stvar moram malo odpustit gas da bi normalno iso

--- Kraj citata ---
vec smo ti napisali moras vecu diznu stavit i rjesio si problem

vida20:

--- Citat: dino_sk - 24 Ožujak, 2009, 19:04:06 ---vec smo ti napisali moras vecu diznu stavit i rjesio si problem

--- Kraj citata ---

znam samo komentiram njegov post nisam ja to tak objasnio bas

vida20:
da ne otvaram novu temu jel bi TP trofi iso s starim spuhom od stalkera(znaci onaj dugacki ne debeli lol) za razliku od ovog novog s 200 katalizatora pregrada i ostalog????????????????
Jel mislim da je puno otvoreniji samo kolko

dhorvat:

--- Citat: vida20 - 24 Ožujak, 2009, 23:07:22 ---da ne otvaram novu temu jel bi TP trofi iso s starim spuhom od stalkera(znaci onaj dugacki ne debeli lol) za razliku od ovog novog s 200 katalizatora pregrada i ostalog????????????????
Jel mislim da je puno otvoreniji samo kolko

--- Kraj citata ---

Vjeruj mi da bi! 2TDottore ga je probao na Malossi Sportu i veli da ne vidi neku preveliku razliku naspram ZX-a osim u krajnjoj  :toothy11:

Auspuh je dobar u možda ćeš trebat malo manju diznu, ali mislim da bi čak i ovo moglo biti dobro  :laughing7:

ZverkO:
Ja kad sam sam na sqtu ide oko 70km/h dizna 60 al cim sednu dvoje na full gasu ide ide pa kao da izgubi gas i onda povratim i opet...
Sad sam vratio vabricki air i ide ok zadovoljan sam...
al ljudi preko 75 nece pa da je ne znam sta...
Probao sam niz jedno brdo ima oko 15% pada i zaleteo ga skroz i zalegao dodje do 75 i stane...
ZASTO ??? ??? ???

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju