Tehnički kutak > Tuning skutera

Stalker - gusi se na ful gasu + neka pitanjca

(1/4) > >>

vida20:
Skinuo sam blokadu s variomata skuter ide 60 max 65 kad se zaletim.Di sta kako zasto nejde do 75 jel mislim da bi trebo ici????

Na 60 se ne vozim s ful gasom jer kad dam gas do kraja on se malo ugusi na trenutak i uspori onda poslje opet ne ubrzava preko 65 jel mozda na spuhu blokada ostala il kaj je moguce?????? 

Odlucio sam kupit 70cc Stage6 Sport PRO trebo bi uzet diznu vecu pa ak neko zna koju ili koje 2-3 pa da probam s razlicitim???

Jel bi trebo mjenjat rolice jer spuh ne mislim uzet odma + jel mi treba tvrđi feder kuplunga????

dino_sk:
imas blokadu na spuhu jos zato ti neide 75
i u karburator moras vecu diznu stavit zato ti se gusi na full gasu

vida20:
Ty za blokadu ali zar nebi oni seriski napravili skuter da se ne gusi mislim il je nekaj sjebano!!!!

dhorvat:

--- Citat: vida20 - 23 Ožujak, 2009, 22:42:23 ---Ty za blokadu ali zar nebi oni seriski napravili skuter da se ne gusi mislim il je nekaj sjebano!!!!

--- Kraj citata ---

Da bi se 2T skuteri mogli proizvoditi, odnosno prodavati u Europskoj Uniji gdje su ajmo reći i najprodavaniji (poslije Kine), moraju proći stroge EU norme što radi maximalne brzine što radi očuvanja okoliša a opće poznato je da 2T podosta zagađuju zrak. I zato se stavljaju razne blokade snage odnosno povrat plinova u usis kako bi se dodatno pročistili ispušni plinovi.  :icon_thumright:

Kad to sve skineš, prvo gubiš garanciju, drugo, nemožeš proći tehnički, i treće, to je najzdraviji način što može biti za mašinu da se vozi bez blokada.  :toothy3:

Znači trebaš veću diznu. Ali ako se ne varam, serijski spuh ima katalizator i kada staviš otvoreniji spuh tipa S6, trebat će ti još veća dizna  :icon_thumright:

vida20:
dobro sve sam shvatio moze lock kaj se mene tice. danke

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju