Općenito > Propisi
Poziv na sud. Help!!!
Drnda:
o sto se dogadja kada si punoljetan i zaustave te bez polozenoga(nemam jos vozacke) do 18 znam da mi je ukor 100%, ali sto je ako sam presao 18, sve drugo kao i brzina je po zakonu...
divljakusa:
--- Citat: Drnda-1 - 24 Ožujak, 2009, 09:33:40 ---o sto se dogadja kada si punoljetan i zaustave te bez polozenoga(nemam jos vozacke) do 18 znam da mi je ukor 100%, ali sto je ako sam presao 18, sve drugo kao i brzina je po zakonu...
--- Kraj citata ---
dogaĐa ti se isto kai i onom od 55.....
dino_sk:
--- Citat: veka84sb - 24 Ožujak, 2009, 07:29:36 ---Strasno ,pijan ko deva i 17 godina ,upravljanje motrorom.... pa di ti je bila pamet????
Nije ni cudo sto svi ginu ko muhe na cesti. I pazi sada svi ti drze fige ,ovo ono a nitko nije nista napisao o tome kako si stvarno zaje*** i da trebas se opametiti!!! Najvise od svega mrzim pijane vozace koji su tek poceli voziti i odma rade sranja. Zbog toga svi ostali motoristi i skuterasi imaju samo zaje*** sa policijom jer nas nenormalno maltretira ,svako malo neka akcija i gluposti.
Ekipa sa foruma ,kako mozete podrzavati voznju u pijanom stanju? Pa nije decko napuhao 0.5 ,0.7!!! Ajd malo prekoracenje brzine ,voznja na zadnjem i to ,razumijem i do je sve ok ,normalno za malde i one koji se tako osjecaju ;D ali pijan voziti je stvarno debilno!
--- Kraj citata ---
iako mi je frend potpis na ovo :icon_thumright:
majic_sk:
dino aj nemoj kenjat... :icon_biggrin:
Biker(ss):
--- Citat: majic_sk - 24 Ožujak, 2009, 11:59:58 ---dino aj nemoj kenjat... :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
:icon_scratch: pa nije ništa krivo rekao :toothy11:
mata kako prošao sud?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju