Općenito > Propisi
Poziv na sud. Help!!!
Tommek:
--- Citat: mata_125 - 23 Ožujak, 2009, 10:47:05 ---E hvala vam decki,, nadam se da ce bit dobar sudac.
Znaci samo mi sreca moze pomoc.
--- Kraj citata ---
nes nis dobit.do 18 mos radit sta oces jer je glupa drzava.najveca kazna ti je kopanje 20 sati u stali. :icon_thumright:
mozda ti oduzmu na 3 6 mj vozacku nis posebno.
majic_sk:
--- Citat: mata_125 - 23 Ožujak, 2009, 22:52:14 ---Hvala vam decki na savjetima.
Sutra u 15 do 10 imam sud pa vam se javim kasnije kak je proslo.
Ćao.
--- Kraj citata ---
jebat ću ti majku ak ostaneš bez vozačke... :toothy12: :toothy12:
s kim ću se onda vozit... :icon_thumright:
Keky.sb:
--- Citat: majic_sk - 24 Ožujak, 2009, 00:00:00 ---jebat ću ti majku ak ostaneš bez vozačke... :toothy12: :toothy12:
s kim ću se onda vozit... :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
a tko je rekao da njemu treba vozačka da zna voziti? zna on voziti i bez nje. ;D :toothy12: :toothy9:
gokiSP:
haha tako je meni sudac bio jednom reko kad sam imao kazni bog neimanja vozacke... "ča si ti lud? kak ćeš ti va promet kad nemaš vozačke, pa ti neznaš kadi je tabela sto kadi tribaš stat a kadi tribas skrenut" e meni je malo falilo da se ne opalim smijat pred njim al suzdrzo sam se i pustio me samo sa ukorom...
veka84sb:
Strasno ,pijan ko deva i 17 godina ,upravljanje motrorom.... pa di ti je bila pamet????
Nije ni cudo sto svi ginu ko muhe na cesti. I pazi sada svi ti drze fige ,ovo ono a nitko nije nista napisao o tome kako si stvarno zaje*** i da trebas se opametiti!!! Najvise od svega mrzim pijane vozace koji su tek poceli voziti i odma rade sranja. Zbog toga svi ostali motoristi i skuterasi imaju samo zaje*** sa policijom jer nas nenormalno maltretira ,svako malo neka akcija i gluposti.
Ekipa sa foruma ,kako mozete podrzavati voznju u pijanom stanju? Pa nije decko napuhao 0.5 ,0.7!!! Ajd malo prekoracenje brzine ,voznja na zadnjem i to ,razumijem i do je sve ok ,normalno za malde i one koji se tako osjecaju ;D ali pijan voziti je stvarno debilno!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju