Općenito > Propisi
Poziv na sud. Help!!!
mata_125:
Evo sad sam dosao doma.
Dobio sam samo sudski ukor,, bila neka mlada, zgodna sutkinja ;D
Rekla kao da se to nesmje ponovit i to je to. Nisam ni kacigu ni naocale imo a trebo sam,, to nisam ni znao dok mi ona nije rekla. :drunken_smilie:.
Ma sve 5 :icon_thumright: al mislim da je to zato sto mi frendova stara radi na sudu pa je ona pricala sa sutkinjom o tome (idem joj odnest kavu i neke kolace ;D)
Naravno ovo se nece vise ponovit 100%. Nema sanse da cu se vise ikad napit a kamoli napit i sjest za motor.
RimSo:
--- Citat: mata_125 - 24 Ožujak, 2009, 12:25:27 ---Evo sad sam dosao doma.
Rekla kao da se to nesmje ponovit i to je to. Nisam ni kacigu ni naocale imo a trebo sam,, to nisam ni znao dok mi ona nije rekla. :drunken_smilie:.
Ma sve 5 :icon_thumright: al mislim da je to zato sto mi frendova stara radi na sudu pa je ona pricala sa sutkinjom o tome (idem joj odnest kavu i neke kolace ;D)
Naravno ovo se nece vise ponovit 100%. Nema sanse da cu se vise ikad napit a kamoli napit i sjest za motor.
--- Kraj citata ---
Što kažu : "Iz tvojih usta u božije uši pa se nikad ne ponovilo".. :nono:
Drnda:
--- Citat: divljakusa - 24 Ožujak, 2009, 11:11:25 ---dogaĐa ti se isto kai i onom od 55.....
--- Kraj citata ---
znam , ali me zanima sto se dogadja tome liku od 55 godina :toothy12:
gokiSP:
--- Citat: mata_125 - 24 Ožujak, 2009, 12:25:27 ---Evo sad sam dosao doma.
--- Kraj citata ---
eto ja tako prosao 3 puta na sudu...zaboraviuo sam napomenut da mi je sudac prvi susjed... :toothy9:
Luka 0101:
Znaci ti si pravi primjer mita...
Koliko si mu dao za to... 2l fante...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju