Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: kazna bez vozacke  (Posjeta: 14655 )

0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline Drnda

• WANTED
  • moderator
  • Tržnica : (+8)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • 095 911 3440
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Opuzen
  • Moj Skuter: Sr 70 R, KTM 625 SMC
  • Moja Kaciga: Held,Nolan
  • MojSetup: Polini sport, polini hi speed
  • MojSpuh: Mhr replica
kazna bez vozacke
« : 22 Ožujak, 2009, 19:43:04 »
ovako... napisali su mi danas kaznu murjaci... sve na skutu je ok, imao regu, kacigu, manje od 50 kmh.. ali stvar je sto nemam vozacke, trebao bi ovaj ili sljedeci cetvrtak polagati voznju i po vozacku tablicu... kako postupiti kada mi dodje kazna.. znaci do tada bi trebao imati vozacku... ucenik sam i nemam primanja...
Uvijek vozi samo onolko koliko ti uvlačenje fuzera dopušta

Offline dino_sk

• Tržnica : (+3)
  • maxi forumaš
  • 099 /672-1765
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Petrinja
Odg: kazna bez vozacke
« Odgovori #1 : 22 Ožujak, 2009, 19:50:19 »
ovako... napisali su mi danas kaznu murjaci... sve na skutu je ok, imao regu, kacigu, manje od 50 kmh.. ali stvar je sto nemam vozacke, trebao bi ovaj ili sljedeci cetvrtak polagati voznju i po vozacku tablicu... kako postupiti kada mi dodje kazna.. znaci do tada bi trebao imati vozacku... ucenik sam i nemam primanja...
zalbu ,nemas primanja nemas od kud platit ,prvi ti je put trazi da ti oproste da se nece ponovit da se kajes
da si ukro skut starom... :icon_biggrin: :toothy10: :toothy9:

Offline igor27

• Tržnica : (0)
  • forumski skuteraš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Varaždin
  • Moj Skuter: Hornet 600
  • Moja Kaciga: Shoei xr1000
  • MojSetup: na kaj da ga denem
  • MojSpuh: Akrapović
« Odgovori #2 : 22 Ožujak, 2009, 19:52:03 »
pa da si baš puno možeš pomoči ne vjerujem.napravio si prekršaj i mislim da tu nema pomoči......mislim žalbe i te stvari......jer bi se onda svi izvukli koji su učenici i nemaju primanja......

btw...koliko si ti napisali kaznu?
kupujem zadnji blatobran za hornet 600 2008

Offline Drnda

• WANTED
  • moderator
  • maxi forumaš
  • 095 911 3440
« Odgovori #3 : 22 Ožujak, 2009, 19:54:15 »
govori lik o nekoj kazni od 1000 kn... meni nije jasno, nista mi nije dao, ni da potpisem,a ispunio je listic o pocinjenom prekrsaju...imam skoro 19 godina, a dobiti cu vozacku za nekih 7 ili 15 dana, znaci kada mi dodje poziv za sud, imati cu vec vozacku, pa mogu li se ikako vaditi da ne platim kaznu... jer da skut prodam, taman bih imao :laughing7:

Offline igor27

• forumski skuteraš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #4 : 22 Ožujak, 2009, 19:58:45 »
govori lik o nekoj kazni od 1000 kn... meni nije jasno, nista mi nije dao, ni da potpisem,a ispunio je listic o pocinjenom prekrsaju...imam skoro 19 godina, a dobiti cu vozacku za nekih 7 ili 15 dana, znaci kada mi dodje poziv za sud, imati cu vec vozacku, pa mogu li se ikako vaditi da ne platim kaznu... jer da skut prodam, taman bih imao :laughing7:
ček malo ništa nisi potpisao.....onda nemaš brige jer ti ništa nemože dokazati.....samo te zapisao valjda za drugi put da te imaju u evidenciji ako te ulove bez vozačke........mislim da nečeš niš dobiti jer bez tvog potpisa niš nemaju.....b

Offline Drnda

• WANTED
  • moderator
  • maxi forumaš
  • 095 911 3440
« Odgovori #5 : 22 Ožujak, 2009, 20:04:29 »
ček malo ništa nisi potpisao.....onda nemaš brige jer ti ništa nemože dokazati.....samo te zapisao valjda za drugi put da te imaju u evidenciji ako te ulove bez vozačke........mislim da nečeš niš dobiti jer bez tvog potpisa niš nemaju.....b

ali ako me zapisao u knjizicu (pocinjeni prekrsaj) uglavnom zapisao je sve moje podatke na taj blok bijeli, znam da je nekakvi prekrsaj u pitanju bio...
a znam da kazna za nemanje vozacke nije 1000 kn... :dontknow:
uglavnom znam da je jedino na 2 kotaca ovih dana bicikl...

Offline igor27

• forumski skuteraš
« Odgovori #6 : 22 Ožujak, 2009, 20:12:21 »
ali ako me zapisao u knjizicu (pocinjeni prekrsaj) uglavnom zapisao je sve moje podatke na taj blok bijeli, znam da je nekakvi prekrsaj u pitanju bio...
a znam da kazna za nemanje vozacke nije 1000 kn... :dontknow:
uglavnom znam da je jedino na 2 kotaca ovih dana bicikl...
ako ništa nisi potpisao nemože ništa dokazati...uglavnom mislim da nemaš razloga za brigu........a zapisao te u blok da te mogu staviti u komp glede sljedečih prekršaja........samo pazi da te opet ne ulove...... :old:

Offline stoske_durlaneze

• forumski skejter
  • **
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: Yamaha Aerox
  • MojSpuh: stock
« Odgovori #7 : 22 Ožujak, 2009, 20:12:56 »
trebao si da dobijes jedno ruzno papirce koje ja najvise mrzim ...  nerazumem zasto nisi ??? ??? ???

Offline 180fxr

• maxi forumaš
  • Banned!
  • MF team- - 091/5983/707
  • Mjesto: Zagreb
  • Moj Skuter: SP180 & VXR180
« Odgovori #8 : 22 Ožujak, 2009, 20:30:33 »
cekaj cekaj cekaj...ako nista ne potpises a ni ne dobijes??? nema kazne ni suda??? jer ni ja nisam nis dobio ni potpiso a na sp-u me copio
PRODAJEM TUNING I STYLING DIJELOVE ZA SVE SKUTERE    (PM,MSN)

Offline stoske_durlaneze

• forumski skejter
  • **
« Odgovori #9 : 22 Ožujak, 2009, 20:33:47 »
cekaj cekaj cekaj...ako nista ne potpises a ni ne dobijes??? nema kazne ni suda??? jer ni ja nisam nis dobio ni potpiso a na sp-u me copio
nema kazne ... to ga pandur plasio mislio ce da ce da izvuce neke pare !!!!!!  panduri su stoka

Offline SlowRider

• MS počasni član
  • Tržnica : (+33)
  • maxi forumaš
« Odgovori #10 : 22 Ožujak, 2009, 20:34:27 »

Nisam ni ja nista potpisivao pa mi je dosla kazna od 2900kn.

Offline 180fxr

• maxi forumaš
  • Banned!
  • MF team- - 091/5983/707
  • Moj Skuter: SP180 & VXR180
« Odgovori #11 : 22 Ožujak, 2009, 20:36:08 »
da... jer ja sam odmah zvao vezu u muriji i kaze mi frajer da je odmah uneseno u komp.... :dontknow:
PRODAJEM TUNING I STYLING DIJELOVE ZA SVE SKUTERE    (PM,MSN)

Offline stoske_durlaneze

• forumski skejter
  • **
« Odgovori #12 : 22 Ožujak, 2009, 20:42:20 »
da... jer ja sam odmah zvao vezu u muriji i kaze mi frajer da je odmah uneseno u komp.... :dontknow:
:dontknow: :dontknow:meni jednom nisu dali nista i nista nisam potpisao .. ali mi je zato sledeci put odma napisao kaznu nisam stigo nista reci !!

Offline 3alfa3

• moderator mini
  • maxi forumaš
  • Mjesto: ZG
« Odgovori #13 : 22 Ožujak, 2009, 21:07:01 »
Kad ne potpises, on ti ne treba dati zapisnik. Samim time se nemas na sto zaliti, ali ce od suda uredno kazna stici
Poanta - uvijek potpisi.

Offline speed

• DJ gYzMo
  • MS počasni član
  • Tržnica : (+4)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Ogulin
« Odgovori #14 : 22 Ožujak, 2009, 21:18:33 »
Kad ne potpises, on ti ne treba dati zapisnik. Samim time se nemas na sto zaliti, ali ce od suda uredno kazna stici
Poanta - uvijek potpisi.

ja sam uvijek do sada potpisao i nisu dosle kazne :icon_thumright:

a na svoj blokic me zapisao 10 tak puta :laughing7:

Offline kristijanSR70

• Tržnica : (+1)
  • maxi forumaš
  • I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !!
  • Mjesto: NG
  • Moj Skuter: RUNNER VXR 200
  • Moja Kaciga: N61
  • MojSetup: je jedini sisavac prilađođen životu u prirodi, imaju pluća i mogu disati zrak,množe se aktivnošću testisa.
  • MojSpuh: + cijev + 2 šarafa
« Odgovori #15 : 22 Ožujak, 2009, 21:26:23 »
Nemoras nista potpisat,stedi se papir i kemijska olovka..ako ti je zapiso podatke i adresu,ocekuj doma kaznu u roku od 10 dana..

Offline speed

• DJ gYzMo
  • MS počasni član
  • Tržnica : (+4)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Ogulin
« Odgovori #16 : 22 Ožujak, 2009, 21:30:18 »
Nemoras nista potpisat,stedi se papir i kemijska olovka..ako ti je zapiso podatke i adresu,ocekuj doma kaznu u roku od 10 dana..
od moje proslo 2 godine

Offline Drnda

• WANTED
  • moderator
  • maxi forumaš
  • 095 911 3440
« Odgovori #17 : 22 Ožujak, 2009, 22:07:21 »
onda bolje da se odmah ubijem i zakopam, jednostavnije mi je...a zvao sam nekoliko ljudi, od toga su neki policajci ili sa vezama u policiji, nadam se da mi nece nista stici... jer bas nisam htio voziti jer znam da bih za jos koji dan polozio... a jbt. samo isao natociti bengu ako za nesto zatreba...

Offline Biker(ss)

• maxi forumaš
  • Live to ride, ride to live.
  • Mjesto: Sisak
  • Moj Skuter: SF2 , GSXR 1000 k5
  • Moja Kaciga: HJC IS-17
  • MojSpuh: Yoshimura
« Odgovori #18 : 22 Ožujak, 2009, 22:16:03 »
onda bolje da se odmah ubijem i zakopam, jednostavnije mi je...a zvao sam nekoliko ljudi, od toga su neki policajci ili sa vezama u policiji, nadam se da mi nece nista stici... jer bas nisam htio voziti jer znam da bih za jos koji dan polozio... a jbt. samo isao natociti bengu ako za nesto zatreba...

držim ti fige...znam kako ti je  :icon_thumright:
———-/´¯/)——--(\¯`\
———/—//———--\\ —\
——--/—//————-\\- -\
—-/´¯/—/´¯\———/¯`\—\¯`\ -/-/--/—/—/-|_—-_|-\---\—\—\  (-(—(—(—/-)--)--(--(-\—)—)— ) -\————\/--/— \—\/————/ --\———— /—— -\-————/ —\-———-(———-)———- / —-\———-\——---/——-- /   :D

Offline Mark

• forumski skejter
  • **
  • Moj Skuter: Derbi GP1 50 Open
« Odgovori #19 : 22 Ožujak, 2009, 22:35:13 »
ako ništa nisi potpisao nemože ništa dokazati...uglavnom mislim da nemaš razloga za brigu........a zapisao te u blok da te mogu staviti u komp glede sljedečih prekršaja........samo pazi da te opet ne ulove...... :old:

Na žalost ovo ne drži vodu jer ako mu je uzeo podatke svejedno kazna stiže doma tj. vjerojatno odmah poziv za sud jer nisi dobio priliku žaliti se pa tamo treba probati nešto izvući...

Kaži sutkinji, sucu da nemaš primanja nikakvih i kad dođeš na sud ćeš već vjerojatno imati položeno pa reci da si za koji dan trebao dobiti vozačku te si od sreće išao samo natočiti skuter da bude spreman za vožnju bla bla... :) Malo mašte i mogao bi se izvući, ako ništa drugo barem s manjom kaznom ;)