Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
najduze ture?
Genesis051:
Od Karlovca do Delnica sam (prvi put) sreo 2 (slovima: dva !) auta ...
Jedan je prošao u suprotnom smjeru, a jedan me prestigao (i, tko bi me vidio/mi pomogao, da padnem u kakvu jarugu, ispod nivoa ceste ? )... Nije bilo bolje ni poslije Delnica do Ri...
Ali, za takve ture, općenito je teško uopće pronaći nekoga, za putovat zajedno..
Samo...da je para više, platim negdje noćenje, i onda putujem danju, k'o beg... ;D
zox:
Imam jedno pitanjce, kuda mi je najbolje da idem iz Opatije prema Zagrebu, po autocesti ili po staroj cesti??
MAlo me frka jer moj skuter neće preko 130, a ko mi neko doleti sa 200 cijeli motor mi se zaljulja od vjetra, pa koja je vaša preporuka, i koliko cca ima vožnje do ZG ??? ??? ::)
IZd:
Cestom je u principu veći gušt, a autocesta je za one koji nemaju vremena za uživanje... :)
zox:
Znači preporuka cestom, ali neznam kuda je sigurnije?? ???
StreetRunner:
--- Citat: zox - 27 Veljača, 2007, 19:09:12 ---Znači preporuka cestom, ali neznam kuda je sigurnije?? ???
--- Kraj citata ---
ja bi ti iša staron cestom jer puno dinamičnije je i zanimljivije a za cestarinu koju moraš platit možeš nešto pojest i popit.
Što se sigurnosti tiče,neznan baš ali nikad neznaš koja ti budala može naletit :dontknow:Ja bi ti radije staron cestom osim ako ti se baš ne žuri toliko
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju