Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
najduze ture?
StreetRunner:
ma šta s vrimenom,da mi je para odman bi uzeja.E da je para :laughing7: :laughing7:Ali zato ću radit cilo lito pa ćemo onda štagod uzet
IZd:
200 Km
Genesis051:
:icon_tongue: Nije loše, ali 185 (Ri - Zg, stara cesta) napravim ja sa 50 ccm, 12-16 h prema Zg, meeting sa nekim facama u metropoli i u 23-03 h nazad kući, u Ri... zaustavi me u Delnicama patrola (oko 02 h) i pitaju kamo ovako rano...
A ja njemu: nije pravo pitanje kamo, nego otkud... :laughing7:
Kad sam se počeo spuštat u Delnice, pomislio sam, ... sad sam skoro, pa doma ;D (to sam i njima, od patrole tako rekao...)
..a vidjeli ljudi.. ozbiljan čovjek, pa podjetinjio ( :icon_biggrin: ), nasmješili mi se, dali dokumente i rekli, ajde, sretno, i pomalo...
IZd:
--- Citat: Genesis051 - 25 Veljača, 2007, 17:35:09 ---:icon_tongue: Nije loše, ali 185 (Ri - Zg, stara cesta) napravim ja sa 50 ccm, 12-16 h prema Zg, meeting sa nekim facama u metropoli i u 23-03 h nazad kući, u Ri... zaustavi me u Delnicama patrola (oko 02 h) i pitaju kamo ovako rano...
A ja njemu: nije pravo pitanje kamo, nego otkud... :laughing7:
Kad sam se počeo spuštat u Delnice, pomislio sam, ... sad sam skoro, pa doma ;D (to sam i njima, od patrole tako rekao...)
..a vidjeli ljudi.. ozbiljan čovjek, pa podjetinjio ( :icon_biggrin: ), nasmješili mi se, dali dokumente i rekli, ajde, sretno, i pomalo...
--- Kraj citata ---
To je 370 Km u danu. Strava ;D. Skoro duplo više nego što sam ja napravio.
Genesis051:
Nije tako problem sama vožnja, naprotiv, uživaš pomalo, i Km ostaju iza tebe...
...nego samoća ! Greške jednostavno nisu dozvoljene!
Ako negdje sletiš s ceste, u to "gluho doba" (jer potcijeniš zavoj ili pomalo zadrijemaš), nema ti tko pomoći - nitko te ne vidi, a ako nisi pri svijesti, imaš 2 "opcije": ili ćeš se pothladiti (i riknuti zbog smzavanja), ili, ako imaš kakvu povredu, pa iskrvariš, a praktički, zbog kakvog "banalnog" prijeloma, koji bi ti hitna, ili bolnica, sredila, da te na vrijeme izvuku (nazad) na cestu...
Dakle, ne prakticirajte to (osim u nuždi), i... ako se već "mora", onda vrlo pažljivo !
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju