Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

najduze ture?

<< < (16/20) > >>

zox:
Ne žuri se meni nikamo, mislio sam ujutro krenut oko 8, pa da oko 12-1 budem tamo, pa kad to sve završi, laganini prema nazad... :laughing3:

Hvala dečki!!! :icon_thumright:

zox:
I još jedno pitanjce usput, koliko km ima od Ri do ZG, otprilike, trebam doć do velesajma  ???

Genesis051:
185 Km (Ri - Zg) po staroj cesti, i preporučam ju do Karlovca, a onaj dio, Ka - Zg je tako loš, da manje riskiraš vožnjom po autocesti (osim ako nisu od 7. mjeseca lani štogod asfaltirali)... Ja, sa 50 ccm,  nemam izbora, ali ti kombiniraj koliko te vrijeme obavezuje... Samo,   n e    z a b o r a v i  :   (dajem kunu, da je) u Kupjaku radar-patrola, a lako vjerojatno, i na onom dijelu, između Duge Rese i Karlovca...možda ne budu "tako rano", ali ipak...
Rizik (?)....... Pfffffhahahahaha  :rofll: :rofll: :rofll:
U riziku si onaj čas, kad si sjeo na motor....  :icon_biggrin:

Genesis051:
Stara cesta je (gledajući stanje asfalta) u dobrom stanju, ali ne zaboravi na znakove ograničenja... nemoj cestu potcijenit, kroz G. Kotar ti može biti kakav odron, puno je kiša padalo... a ti prolaziš relativno rano (prije "cestara" koji to, povremeno, i očiste...) Motorom se može kombinirat izbjegavanje kakve veće gromade, ali "pogodiš" kamenčić, koji ti zanese prednji kraj....
Onaj dio (to sam već negdje napisal), od Ka do Zg, po staroj cesti, ti je asfalt (bio lani u 7. mj.)  u raspadu... puno se gradi, prolaze teški kamioni, izlaze radni strojevi iz polja, (dobro, sad je zimsko doba, pa sigurno manje) pa nanose zemlju i pijesak na tu, ionako jadnu, cestu.... puno biciklista... pješaka... puno sela (ograničenja na 50 Km/h)...  :(

zox:
Ok, hvala na odgovoru :icon_thumright:

A koliko mi cca treba do ZG? Vremenski mislim, ne mislim letit nego se vozit srednjom brinom, oko 60- 80?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju