Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..
PREVARE U OGLANIKU!!! Molim pročitajte
jux-zg:
Ajme sta se svi prse..Pas koji laje ne grize..ja bi mu ovo,ja bi mu ono...to su samo price.. :hello:
jux-zg:
--- Citat: kiza-iz-kvarta - 20 Lipanj, 2009, 23:23:48 ---da mi to lik napravi....ne znam.... :dontknow:....a najvjerovatnije bi bilo ZVEKETE!!!!
--- Kraj citata ---
lool..ovo zvekete me podsjeca na rane :headbang:
ProDriverGT(TGB):
--- Citat: jux-zg - 26 Lipanj, 2009, 06:35:40 ---lool..ovo zvekete me podsjeca na rane :headbang:
--- Kraj citata ---
"Nekako cudno mirise pistolj nakon prve zvekete..il ja to tripujem.." :laughing7:
A ovi koji su se raspisali na forumu ako lomljenja,zvekete i sl. podsjecate me na deda mraza..puno obećanja..
doritos:
--- Citat: ProDriverGT(TGB) - 26 Lipanj, 2009, 12:22:51 ---"Nekako cudno mirise pistolj nakon prve zvekete..il ja to tripujem.." :laughing7:
A ovi koji su se raspisali na forumu ako lomljenja,zvekete i sl. podsjecate me na deda mraza..puno obećanja..
--- Kraj citata ---
...jux i ekipa...sve sto sam napisao za sebe je ziva istina...u ostalom necu zazivati to sve da me netko sjebe, bilo je par zajeba al nest sitno pa necu propast radi 100-200kn , al 900kn?? ljudi rade za tih 900kn 10dana... :angry7:
PROOF:
inace je harakiri samoubojstvo ako nisi znao... :icon_tongue:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju