Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..

PREVARE U OGLANIKU!!! Molim pročitajte

(1/9) > >>

BRZIII:
Prodavac: MARIOVG

Predmet: auspuh malossi i malossi variomat+federi.

Broj mob. 091 578 36 83  i  098 559 244

Opis trgovine: Dogovor je bio malossi auspuh od runnera 50 i malossi variomat(nov) komplet sa federima,
                    za 900 kn i njegova poštarina. Auspuh je došao na adresu hp expressom u malossi kutiji,uredno sam
                    platio i otvorio kutiju u pošti.... unutra je bio stari zahrđali auspuh od automatka, zovem ga a on govori aupuh je uredno poslan... ja sam izgubio 950kn pa VAS ŽELIM OBAVIJESTIT DA NE NAPRAVITE ISTU POGREŠKU, a ovih 950 kn (kad budeš čitao i smijao se---DABOGDA TI BUDE TREBALO ZA LIJEKOVE MAMI I TATI)!!!
 i evo koja slika.....

BRZIII:
http://forum.svijetskutera.com/index.php?topic=31025.0

Nikon:
sve je to vec postano u njegovoj temi di je prodava auspuh,

ima ban dozivotni

no worries  :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:

anyhoo.. hvala na informacijama  :toothy11:

alfist159:
E stvarno jebeni gad! Eh zato ja imam gospođu koja radi u HP-u i prije no što uzmem paket i platim pogledam što je unutra, da nisu kifle od ima 15 dana! :binkybaby:

pOha:

--- Citat: alfist159 - 20 Ožujak, 2009, 15:10:52 ---E stvarno jebeni gad! Eh zato ja imam gospođu koja radi u HP-u i prije no što uzmem paket i platim pogledam što je unutra, da nisu kifle od ima 15 dana! :binkybaby:

--- Kraj citata ---

pa je li mozes rec postaru, prije nego mu platis, da ti da da zaviris u paket...cisto reda radi da te nebi zajeba taj koji salje??? pa radije dat postaru 20 kn za kavu nego da izgubis 2000 zbog debila

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju