Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..
PREVARE U OGLANIKU!!! Molim pročitajte
sr-dream_vk:
--- Citat: David - 24 Lipanj, 2009, 20:32:05 ---Prosto za nepojerovati, ali iz gušta bih ga našao, pa bi mu Kiza i ja ugurali metlu 12 cm u analni otvor, :jerk: :headbang: !!!!
--- Kraj citata ---
ili jos ljepse ja i ti...jer je kiza samo odrezao tih 12 cm...nakon sto je posao obavljen.... :toothy9:
ProDriverGT(TGB):
Brijem da je ovo rekordo placeni iznos za auspuh od automatica... :icon_biggrin:
_aerox_:
--- Citat: Nikon - 24 Lipanj, 2009, 21:01:08 ---ma napravili bi vi k**ra* .
svi ste na forumu jaki kad triba zvekete misja g#vn# serete
--- Kraj citata ---
da me neko tako sjebe sigurno nebi domA sjedio i plako,naso bi ga sigurno al mu onda nebi bilo lijepo...
doritos:
...nedo bog de me netko sjebe za paru, nedo bog...nedo bog, dolazim na kucnu adresu, trazim od murje da nadje signal tog mobitela i pred murjom MU TRGAM KICMU!!...
bijesna glista:
Ajde,ajde svi ste vi jaki na forumu.....a šta ako je lik chuck norris pa vam malo napravi harakiri?To je tomos automatic mafija,a snjima se nije za zajebavati ;D
P.S. najposteniji trgovci su kiza(nevjerovatno sta ti covjek rijesi dijelova za 2 litre cole i rekbu) i david (budem stavio filimić od scoot-a cist da vidite sta se napravi za cca 2 milje kuna ubačenih u đep ovog "mladića") :headbang:
Nevjerovatno kakve gluposti moram pisati u svom prvom postu............. :toothy10:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju