Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: kazna za tablicu  (Posjeta: 8282 )

0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline gun_rider

• Tržnica : (0)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Split
  • Moj Skuter: cvajo 180
  • Moja Kaciga: imam
  • MojSetup: a
  • MojSpuh: imam
Odg: kazna za tablicu
« Odgovori #20 : 19 Ožujak, 2009, 22:58:12 »
A jbg, smisno je, lik je puknut u glavu i nebi oprostia ni rođenom sinu...

Duje87 sa foruma mu je par puta biža, al na poznatom teritoriju pa mu je uspia šmugnit ;D

jel se taj pandur možda zove perišić, 50-ak godina, peder jedan dugopoljski :icon_biggrin:
meni je tablica ispod i nevidi se ako se ne sagneš, baš skroz vodoravno stoji...kad me zaustavi nek se lipo slegne i pogleda ako ga zanima :toothy12: samo jedanput mi je napisalo i to je bilo kad san se posvađa s pandurom pa mi je pisa sve šta je naša i nije...a zaustavilo me i 7-8 puta sigurno da nisu napisali ništa
biža x puta i nema šanse da mi vidi tablicu
Servis skutera, lakiranje i popravak plastika na podrucju Splita i okolice
Info na PM ili 098/979-8453

Offline Shema

• forumski skuteraš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: Skuta?a
« Odgovori #21 : 19 Ožujak, 2009, 23:09:14 »
jel se taj pandur možda zove perišić, 50-ak godina, peder jedan dugopoljski :icon_biggrin:
meni je tablica ispod i nevidi se ako se ne sagneš, baš skroz vodoravno stoji...kad me zaustavi nek se lipo slegne i pogleda ako ga zanima :toothy12: samo jedanput mi je napisalo i to je bilo kad san se posvađa s pandurom pa mi je pisa sve šta je naša i nije...a zaustavilo me i 7-8 puta sigurno da nisu napisali ništa
biža x puta i nema šanse da mi vidi tablicu

Aha, al samo možda se zove Perišić.

Znan da mu je prezime Perišić, to je 100%. ;D

Offline gun_rider

• maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: cvajo 180
  • Moja Kaciga: imam
  • MojSetup: a
  • MojSpuh: imam
« Odgovori #22 : 19 Ožujak, 2009, 23:16:48 »
Aha, al samo možda se zove Perišić.

Znan da mu je prezime Perišić, to je 100%. ;D

hahaha ma on je kralj...nikad mu nisan biža al sine kad me zaustavi bar po ure priče sa njin...kako je on nosa pištolj po dugopolju i voza se na kozi od 14 godine hahaha...pa o pičkama, jebačini...hahaha ma kralj :toothy12:
al spičen je malo lik u glavu
priku mi je ganja on na bmw-u prika na krosulji...ovi krenia niza skale on za njim...ubili se oboje ko pičke, a kad su se digli ubia ga je ko pasa hahaha
zadnji put ja na brkinom sf-u bez plastika, kacige bez ičega vozam se po pujankama sa zavarenim gasom, da bi sta mroan ugasit motor...on dolazi iz kontra smjera ja samo uletia dole u centar na pujankama šmugnia...dok se on okrene prođe godina dana...al isto mu se nebi usudia bižat ovako po cesti ako nemam neku zvir pod guzicom :toothy11:
Servis skutera, lakiranje i popravak plastika na podrucju Splita i okolice
Info na PM ili 098/979-8453

Offline Nikon

• ~k®®ty! CA!!~ ..... mig! mig!
  • MS počasni član
  • Tržnica : (+1)
  • maxi forumaš
  • how low can you go ^.^
    • SMK Predatori
  • Mjesto: Spalato
  • Moj Skuter: Beverly 500
« Odgovori #23 : 20 Ožujak, 2009, 00:16:33 »
on je mene stopa pijanog..

prova san mu prodat 10 razlicitih prica...

uredno san sve doma dobia i uzea mi vozacku  :toothy11:
SMK Predatori Member
www.smk-predatori.com

Offline n0n4m3

• Tržnica : (+19)
  • maxi forumaš
  • 097 733 2211
  • Moj Skuter: Sp180 , Ice180
« Odgovori #24 : 20 Ožujak, 2009, 00:20:49 »
momak zvan gun_rider laže .  ;D

Offline Shema

• forumski skuteraš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: Skuta?a
« Odgovori #25 : 20 Ožujak, 2009, 10:56:07 »
momak zvan gun_rider laže .  ;D

:toothy12: :toothy12: :toothy12: :notworthy:

Offline Mrle Mrki

• forumski skuteraš
  • Aprilia In Heart
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Rijeka
  • Moj Skuter: Aprilia SR 70
  • MojSetup: Trophy
  • MojSpuh: za sad RR Chrom
« Odgovori #26 : 20 Ožujak, 2009, 20:33:23 »
moj frend je pobjegao sa pedesetkom i skut ne moze preko 60 ic da ga guras iza, oni su stajali na stanici s autom i stopali a on im nije stao, dok su oni sjeli u ato dok su krenuli on je vec prosao dosta naprijed (a na tom djelu ravnica). i rotirka i sve i nisu ga uspjeli stic. sta je najsmjesnije nakon 1 dan dodju mu ti drotovi u kafic u kojem radi popit kavu, jer ovaj drugi konobar je znao te drotove i kaze mom frendu, evo njima si jucer bjezao.  :icon_biggrin: :icon_biggrin:

Offline vpucko

• Tržnica : (+1)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: Belisce
  • Moja Kaciga: Nolan N84
« Odgovori #27 : 21 Ožujak, 2009, 19:41:11 »
moj frend je pobjegao sa pedesetkom i skut ne moze preko 60 ic da ga guras iza, oni su stajali na stanici s autom i stopali a on im nije stao, dok su oni sjeli u ato dok su krenuli on je vec prosao dosta naprijed (a na tom djelu ravnica). i rotirka i sve i nisu ga uspjeli stic. sta je najsmjesnije nakon 1 dan dodju mu ti drotovi u kafic u kojem radi popit kavu, jer ovaj drugi konobar je znao te drotove i kaze mom frendu, evo njima si jucer bjezao.  :icon_biggrin: :icon_biggrin:

ajd sad upali mozak pa opet to ispricaj  :laughing3:

Offline Mrle Mrki

• forumski skuteraš
  • Aprilia In Heart
« Odgovori #28 : 21 Ožujak, 2009, 20:01:46 »
mozak mi je bio i tada upaljen kad sam pisao, dok su oni sjeli u auto on je vec proso 100 m napred nakon te ravnice im je skrenuo u ulicicu pa kroz guzvu. kuzis, oni su ga tek poceli stizat na kraju ravnice kad im je on poceo bjezat po ulicicama i on je prosao kasnije kroz guzvu, a oni nisu mogli s autom. da su bili na otvorenoj cesti stigli bi ga odmah.

Offline Iwo SR Tuono

• moderator
  • Tržnica : (+9)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
    • Scooter Inside
  • Moj Skuter: NRG Power R2019
  • Moja Kaciga: Nolan
  • MojSetup: Athena Racing division modular 70cc,PWK 24
  • MojSpuh: Yasuni C20
« Odgovori #29 : 21 Ožujak, 2009, 22:55:34 »
mrki kolko imaš iz Hrvatskog?  :toothy12: :toothy12:
preko tjedna smo klosari vikendom smo sminka

Offline zoki_NRG

• maxi forumaš
  • Mjesto: Ri-Kraljevic
  • Moj Skuter: Piaggio NRG power
  • MojSetup: Unique
« Odgovori #30 : 21 Ožujak, 2009, 23:16:39 »
ma ta policija, vise mi idu na jetra, kad neznaju za sta bi ti dali, traze gluposti, br sasije, provjeravaju prometnu svaki k, sve zivo...
ako bjezis te izgura s ceste, znam par primjera, frendu je samarcinu zavalio, murjak mu pokazo palicu, frend bio pijan i poceo bjezat, i pao u zavoju loool, drugog je izguro u ogradu, i uzeo kljuceve, zvao vucnu sluzbu i na policijku pa je moro dolazit po motor, uz kaznu jos i 600 kuna za prijevoz motora do postaje, zajebani su murjaci...

Offline black-rox

• Tržnica : (+7)
  • maxi forumaš
  • Black-Team Live your own rules
    • www.black-scooters.com
  • Mjesto: Grobnik
  • Moj Skuter: Black-Team garage
  • Moja Kaciga: Shark,Oneal
  • MojSetup: E da je samo kit =)
  • MojSpuh: Yasuni
« Odgovori #31 : 21 Ožujak, 2009, 23:26:20 »
ma ta policija, vise mi idu na jetra, kad neznaju za sta bi ti dali, traze gluposti, br sasije, provjeravaju prometnu svaki k, sve zivo...
ako bjezis te izgura s ceste, znam par primjera, frendu je samarcinu zavalio, murjak mu pokazo palicu, frend bio pijan i poceo bjezat, i pao u zavoju loool, drugog je izguro u ogradu, i uzeo kljuceve, zvao vucnu sluzbu i na policijku pa je moro dolazit po motor, uz kaznu jos i 600 kuna za prijevoz motora do postaje, zajebani su murjaci...
Potpis na ovo živa istina,ako mu ne staneš on će sve napraviti da te sruši s motora,i onda se polomiš sav nedaj bože da pogineš i nikome ništa zakon je na njihovoj strani,mrzim ih i mrziti ću ih dok sam živ mene su bili tako sjebali jednom,ali znaš ono bog sve vidi sve naplati,pa je došao i taj dan kada je on dobio svoju naplatu,jednom riječi neka se napuše k.... :laughing7:

Offline ivan007

• maxi forumaš
  • Moj Skuter: Gilera ST 200
  • Moja Kaciga: HJC IS-17ARMADA
« Odgovori #32 : 21 Ožujak, 2009, 23:41:52 »
nebranim ih ali kad te policija zaustavlja treba se stat sta on moze mislit zasto ti bjezis........droga,krađa pitaj boga!i podrzavam ih samo nek istrjebe huligane :icon_thumright: nemislim na vas :notworthy:
đaba se kurčiš i bacas mrki pogled kad upali se zeleno trebat ce ti dvogled .......XD

Offline Mrle Mrki

• forumski skuteraš
  • Aprilia In Heart
« Odgovori #33 : 22 Ožujak, 2009, 09:42:04 »
mrki kolko imaš iz Hrvatskog?  :toothy12: :toothy12:

ma sta pricas ti...kakav hrvatski...sta sam krivo napiso?

Offline t_o_m_i

• forumski skejter
  • **
  • Mjesto: London
  • Moj Skuter: Lexus
« Odgovori #34 : 22 Ožujak, 2009, 10:17:33 »
Vi kaj bjezite po livadama dodjite u zg pa probajte pobjec a kad baja doleti sa xt660x pa ti bjezi ako mozes....... :laughing9: :laughing9:

Offline black-rox

• Tržnica : (+7)
  • maxi forumaš
  • Black-Team Live your own rules
    • www.black-scooters.com
  • Mjesto: Grobnik
  • Moj Skuter: Black-Team garage
  • Moja Kaciga: Shark,Oneal
  • MojSetup: E da je samo kit =)
  • MojSpuh: Yasuni
« Odgovori #35 : 22 Ožujak, 2009, 14:24:04 »
Vi kaj bjezite po livadama dodjite u zg pa probajte pobjec a kad baja doleti sa xt660x pa ti bjezi ako mozes....... :laughing9: :laughing9:
LOL doleti štrumf na svojem bmw,ja mu pobjegnem sa 50ccm hahahahahaha,za ove xt se ne zabrinjavam oni su mačji kašalj :laughing9: