Općenito > Propisi
kazna za tablicu
Shema:
--- Citat: n0n4m3 - 20 Ožujak, 2009, 00:20:49 ---momak zvan gun_rider laže . ;D
--- Kraj citata ---
:toothy12: :toothy12: :toothy12: :notworthy:
Mrle Mrki:
moj frend je pobjegao sa pedesetkom i skut ne moze preko 60 ic da ga guras iza, oni su stajali na stanici s autom i stopali a on im nije stao, dok su oni sjeli u ato dok su krenuli on je vec prosao dosta naprijed (a na tom djelu ravnica). i rotirka i sve i nisu ga uspjeli stic. sta je najsmjesnije nakon 1 dan dodju mu ti drotovi u kafic u kojem radi popit kavu, jer ovaj drugi konobar je znao te drotove i kaze mom frendu, evo njima si jucer bjezao. :icon_biggrin: :icon_biggrin:
vpucko:
--- Citat: Mrle Mrki - 20 Ožujak, 2009, 20:33:23 ---moj frend je pobjegao sa pedesetkom i skut ne moze preko 60 ic da ga guras iza, oni su stajali na stanici s autom i stopali a on im nije stao, dok su oni sjeli u ato dok su krenuli on je vec prosao dosta naprijed (a na tom djelu ravnica). i rotirka i sve i nisu ga uspjeli stic. sta je najsmjesnije nakon 1 dan dodju mu ti drotovi u kafic u kojem radi popit kavu, jer ovaj drugi konobar je znao te drotove i kaze mom frendu, evo njima si jucer bjezao. :icon_biggrin: :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
ajd sad upali mozak pa opet to ispricaj :laughing3:
Mrle Mrki:
mozak mi je bio i tada upaljen kad sam pisao, dok su oni sjeli u auto on je vec proso 100 m napred nakon te ravnice im je skrenuo u ulicicu pa kroz guzvu. kuzis, oni su ga tek poceli stizat na kraju ravnice kad im je on poceo bjezat po ulicicama i on je prosao kasnije kroz guzvu, a oni nisu mogli s autom. da su bili na otvorenoj cesti stigli bi ga odmah.
Iwo SR Tuono:
mrki kolko imaš iz Hrvatskog? :toothy12: :toothy12:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju