Općenito > Propisi
kazna za tablicu
zoki_NRG:
ma ta policija, vise mi idu na jetra, kad neznaju za sta bi ti dali, traze gluposti, br sasije, provjeravaju prometnu svaki k, sve zivo...
ako bjezis te izgura s ceste, znam par primjera, frendu je samarcinu zavalio, murjak mu pokazo palicu, frend bio pijan i poceo bjezat, i pao u zavoju loool, drugog je izguro u ogradu, i uzeo kljuceve, zvao vucnu sluzbu i na policijku pa je moro dolazit po motor, uz kaznu jos i 600 kuna za prijevoz motora do postaje, zajebani su murjaci...
black-rox:
--- Citat: zoki_NRG - 21 Ožujak, 2009, 23:16:39 ---ma ta policija, vise mi idu na jetra, kad neznaju za sta bi ti dali, traze gluposti, br sasije, provjeravaju prometnu svaki k, sve zivo...
ako bjezis te izgura s ceste, znam par primjera, frendu je samarcinu zavalio, murjak mu pokazo palicu, frend bio pijan i poceo bjezat, i pao u zavoju loool, drugog je izguro u ogradu, i uzeo kljuceve, zvao vucnu sluzbu i na policijku pa je moro dolazit po motor, uz kaznu jos i 600 kuna za prijevoz motora do postaje, zajebani su murjaci...
--- Kraj citata ---
Potpis na ovo živa istina,ako mu ne staneš on će sve napraviti da te sruši s motora,i onda se polomiš sav nedaj bože da pogineš i nikome ništa zakon je na njihovoj strani,mrzim ih i mrziti ću ih dok sam živ mene su bili tako sjebali jednom,ali znaš ono bog sve vidi sve naplati,pa je došao i taj dan kada je on dobio svoju naplatu,jednom riječi neka se napuše k.... :laughing7:
ivan007:
nebranim ih ali kad te policija zaustavlja treba se stat sta on moze mislit zasto ti bjezis........droga,krađa pitaj boga!i podrzavam ih samo nek istrjebe huligane :icon_thumright: nemislim na vas :notworthy:
Mrle Mrki:
--- Citat: Iwo SR Tuono - 21 Ožujak, 2009, 22:55:34 ---mrki kolko imaš iz Hrvatskog? :toothy12: :toothy12:
--- Kraj citata ---
ma sta pricas ti...kakav hrvatski...sta sam krivo napiso?
t_o_m_i:
Vi kaj bjezite po livadama dodjite u zg pa probajte pobjec a kad baja doleti sa xt660x pa ti bjezi ako mozes....... :laughing9: :laughing9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju