Općenito > Propisi

kazna za tablicu

<< < (5/8) > >>

gun_rider:

--- Citat: Shema - 19 Ožujak, 2009, 21:05:02 ---A jbg, smisno je, lik je puknut u glavu i nebi oprostia ni rođenom sinu...

Duje87 sa foruma mu je par puta biža, al na poznatom teritoriju pa mu je uspia šmugnit ;D

--- Kraj citata ---

jel se taj pandur možda zove perišić, 50-ak godina, peder jedan dugopoljski :icon_biggrin:
meni je tablica ispod i nevidi se ako se ne sagneš, baš skroz vodoravno stoji...kad me zaustavi nek se lipo slegne i pogleda ako ga zanima :toothy12: samo jedanput mi je napisalo i to je bilo kad san se posvađa s pandurom pa mi je pisa sve šta je naša i nije...a zaustavilo me i 7-8 puta sigurno da nisu napisali ništa
biža x puta i nema šanse da mi vidi tablicu

Shema:

--- Citat: gun_rider - 19 Ožujak, 2009, 22:58:12 ---jel se taj pandur možda zove perišić, 50-ak godina, peder jedan dugopoljski :icon_biggrin:
meni je tablica ispod i nevidi se ako se ne sagneš, baš skroz vodoravno stoji...kad me zaustavi nek se lipo slegne i pogleda ako ga zanima :toothy12: samo jedanput mi je napisalo i to je bilo kad san se posvađa s pandurom pa mi je pisa sve šta je naša i nije...a zaustavilo me i 7-8 puta sigurno da nisu napisali ništa
biža x puta i nema šanse da mi vidi tablicu

--- Kraj citata ---

Aha, al samo možda se zove Perišić.

Znan da mu je prezime Perišić, to je 100%. ;D

gun_rider:

--- Citat: Shema - 19 Ožujak, 2009, 23:09:14 ---Aha, al samo možda se zove Perišić.

Znan da mu je prezime Perišić, to je 100%. ;D

--- Kraj citata ---

hahaha ma on je kralj...nikad mu nisan biža al sine kad me zaustavi bar po ure priče sa njin...kako je on nosa pištolj po dugopolju i voza se na kozi od 14 godine hahaha...pa o pičkama, jebačini...hahaha ma kralj :toothy12:
al spičen je malo lik u glavu
priku mi je ganja on na bmw-u prika na krosulji...ovi krenia niza skale on za njim...ubili se oboje ko pičke, a kad su se digli ubia ga je ko pasa hahaha
zadnji put ja na brkinom sf-u bez plastika, kacige bez ičega vozam se po pujankama sa zavarenim gasom, da bi sta mroan ugasit motor...on dolazi iz kontra smjera ja samo uletia dole u centar na pujankama šmugnia...dok se on okrene prođe godina dana...al isto mu se nebi usudia bižat ovako po cesti ako nemam neku zvir pod guzicom :toothy11:

Nikon:
on je mene stopa pijanog..

prova san mu prodat 10 razlicitih prica...

uredno san sve doma dobia i uzea mi vozacku  :toothy11:

n0n4m3:
momak zvan gun_rider laže .  ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju