Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: black-rox mislim lol  (Posjeta: 8843 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Pupo

• MS počasni član
  • Tržnica : (+1)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: ZG/Pž
  • Moj Skuter: Area 51
Odg: black-rox mislim lol
« Odgovori #20 : 18 Ožujak, 2009, 22:29:12 »
Forum je ok i sve paše kad se logiraš, čisto je stvar voditeljstva foruma hoće li u potpunosti biti otvoren ili zatvoren za neregistrirane članove.

Što se tiče njegovog projekta, black-roxov je forum, može radit što ga volja, pa taman prodavo banane što kaže vx!

Čak mi se i sviđa takav način predstavljanja foruma a može se vidjeti na nekim stranim forumima kako stvar funkcionira.  Tj za svaki projekt su otvorena 2 topica, jedan u kojem samo vlasnik stavlja slike, video te komentare i eventualno rješavanje nekih tehnikalija s drugima. A u drugom topicu je diskusija o projektu, off, riječi hvale i sl.

Sve ima svoje prednosti i mane.

Offline robert

• Mr.GESTAPO
  • moderator
  • Tržnica : (+5)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
    • Zippo Friends Croatia
  • Mjesto: Zagreb
  • Moj Skuter: LINIĆTRANS/CIPELCUG
« Odgovori #21 : 18 Ožujak, 2009, 22:31:29 »
ja na to gledam totalno drugačije.
forum je zaključanog tipa za goste i to je odluka administratora a s tim i njegov problem.
ako me samo jedna tema interesira ja se neću registrirati i amen.
a to o ljubomori mi malo smješno. nema veze koliko dugo black rox slaže svoj skuter, bitno je na kraju da je ispao onako kako ga je on zamislio.
ako će ga sad ovako sređena staviti u spavaću sobu i gledati prije spavanja to je isto njegova stvar.

Offline Nikon

• ~k®®ty! CA!!~ ..... mig! mig!
  • MS počasni član
  • maxi forumaš
  • how low can you go ^.^
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
    • SMK Predatori
  • Mjesto: Spalato
  • Moj Skuter: Beverly 500
« Odgovori #22 : 18 Ožujak, 2009, 22:32:27 »
e pa ako tako razmislja i pokretac ove teme ne kuzin zasto je posta to sta je posta, ili pak zeli napisat bilo sta samo da se pise... reda radi.. pa kud puklo
SMK Predatori Member
www.smk-predatori.com

Offline Pupo

• MS počasni član
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: ZG/Pž
  • Moj Skuter: Area 51
« Odgovori #23 : 18 Ožujak, 2009, 22:35:20 »
e pa ako tako razmislja i pokretac ove teme ne kuzin zasto je posta to sta je posta, ili pak zeli napisat bilo sta samo da se pise... reda radi.. pa kud puklo
Ma to samo da još koji post naspama  :toothy9:    a daaaaaaaaaa, nebroje se više postovi u off-u  :drunken_smilie:  Bježi vpucko u tehnikalije di ti je mjesto :D

Offline Losinj

• Tržnica : (+2)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: Republika Losinj -- Rijeka
  • Moj Skuter: F15 Ducati 70RR
  • MojSetup: budzen
  • MojSpuh: Yasuni R BlackEdition
« Odgovori #24 : 18 Ožujak, 2009, 22:40:44 »
bla bla

ipak se broje :laughing3:
▀█▀ █ ▀█▀ ███ ™

Offline Nikon

• MS počasni član
  • maxi forumaš
  • how low can you go ^.^
    • SMK Predatori
« Odgovori #25 : 18 Ožujak, 2009, 22:41:59 »
ne broje :)
SMK Predatori Member
www.smk-predatori.com

Offline Losinj

• Tržnica : (+2)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: Republika Losinj -- Rijeka
  • Moj Skuter: F15 Ducati 70RR
  • MojSetup: budzen
  • MojSpuh: Yasuni R BlackEdition
« Odgovori #26 : 18 Ožujak, 2009, 22:45:48 »
aha da ipak ne :icon_biggrin:

vratimo se na temu :toothy9: :toothy9:
▀█▀ █ ▀█▀ ███ ™

Offline mhr-team

• Tržnica : (+20)
  • maxi forumaš
  • zlato, srebro, DUCATI <3
  • Mjesto: MINKEN
  • Moj Skuter: KOSAČICA
  • Moja Kaciga: koliko?
  • MojSetup: polini evolušn prerađen na 1098 ccm
« Odgovori #27 : 18 Ožujak, 2009, 23:05:54 »
de ajde šta svi seru po dečku i njegovom projektu, da ima neku kantu od skuta nebi bilo rječi, rekli bi svi ej lega super, dobar ti je skut ovo ono, a kad ima najboljeg roxa u hr i jednog od (po meni) najboljih u svijetu onda svi traže dlaku u jajetu i kao seru mu nešto... neznam ko je komentirao nešto tipa serem se na njegov projekt uložio je 2 i pol godine i moj skut ide bolje, pa boli ga kur... čiji ide bolje, za njega ide dobro i ide sigurno oke... svi su nešto zavidni kad drugi ima nešto dobro, to je žalosno... i to što je (ako je) zaključao svoj projekt u SVOM forumu, pa ko mu može zabranit da to ne uradi, ima pravo radit šta hoće sa svojim stvarima... i ima pravo da slika 3568435165135x i stavi na net i to mu niko nemože zabraniti... što bi moj frend rekao stavite spuh na skut i ko da ste stavili boga oca, slikate ga 60 puta, a dečko je uložio 2 i pol godine i puno muke, vremena, novaca i svega i mislim da niko nema pravo da mu sere za skut...

neznam osobno dečka ali sam imao priliku par puta sa njim pričati preko msn-a i dečko je 100% OK, spreman pomoć, dat dobar savjet i sl...

p.s. boli te kur... black-rox šta "ljudi" misle, imaš najbolji rox u hr i čuvaj ga, svaka ti čast za projekt  :icon_thumright:
to ti je nas anto stazic ( mhr-team)
on je minken boy a mi smo njegovi :icon_biggrin: :toothy12:
.. bosancu njemačka u srcu !! :)

Offline Runner-50

• Tržnica : (0)
  • forumski pješak
  • *
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: Runner 50
  • MojSetup: normala
  • MojSpuh: dakako
« Odgovori #28 : 18 Ožujak, 2009, 23:14:44 »
de ajde šta svi seru po dečku i njegovom projektu, da ima neku kantu od skuta nebi bilo rječi, rekli bi svi ej lega super, dobar ti je skut ovo ono, a kad ima najboljeg roxa u hr i jednog od (po meni) najboljih u svijetu onda svi traže dlaku u jajetu i kao seru mu nešto... neznam ko je komentirao nešto tipa serem se na njegov projekt uložio je 2 i pol godine i moj skut ide bolje, pa boli ga kur... čiji ide bolje, za njega ide dobro i ide sigurno oke... svi su nešto zavidni kad drugi ima nešto dobro, to je žalosno... i to što je (ako je) zaključao svoj projekt u SVOM forumu, pa ko mu može zabranit da to ne uradi, ima pravo radit šta hoće sa svojim stvarima... i ima pravo da slika 3568435165135x i stavi na net i to mu niko nemože zabraniti... što bi moj frend rekao stavite spuh na skut i ko da ste stavili boga oca, slikate ga 60 puta, a dečko je uložio 2 i pol godine i puno muke, vremena, novaca i svega i mislim da niko nema pravo da mu sere za skut...

neznam osobno dečka ali sam imao priliku par puta sa njim pričati preko msn-a i dečko je 100% OK, spreman pomoć, dat dobar savjet i sl...

p.s. boli te kur... black-rox šta "ljudi" misle, imaš najbolji rox u hr i čuvaj ga, svaka ti čast za projekt  :icon_thumright:

potpisano

Offline black-rox

• Tržnica : (+7)
  • maxi forumaš
  • Black-Team Live your own rules
    • www.black-scooters.com
  • Mjesto: Grobnik
  • Moj Skuter: Black-Team garage
  • Moja Kaciga: Shark,Oneal
  • MojSetup: E da je samo kit =)
  • MojSpuh: Yasuni
« Odgovori #29 : 18 Ožujak, 2009, 23:23:59 »
Ja sam se na sve ovo lijepo nasimija ljubomora hahhahaha,nije mi ga kupio ni tata ni mama,sam sam zaradio i složio ga za sebe iz svoga gušta,kome se sviđa neka kaže kome ne neka kaže slike su tu da se komentira,otvaranje ovakvih tema me samo nasmijava jer oni koji otvaraju očito su ljubomorni sve je to ok neka budu zabole me ipak ja ga imam pa išao on 30 na sat zaobole me,šta ti misliš da ja u životu imam samo obavezu štelat motor lol imam milijun drugih briga posao,pa privatni posao pa još milijon drugih obaveza,zašto je forum zatvoren zato jer ja tako hoću i gotovo,zašto su slike od motora samo vidljive zato jer je puno posjeta iz stranih država i onda se ti ljudi regaju i čude se kada vide hrvatski jezik neznaju koji je to rac,zato su im tamo slike da ih lakše vide,jer puno njih iz stranih država dolazi na forum vidjeti samo slike motora,a ako te nešto muči obrati se meni,a ne otvarat ove glupe teme jer samo pokazuješ ljubomoru ostalim kolegama hvala na podrški :icon_thumright:

Offline sven_vx

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (-2)
  • maxi forumaš
  • *
  • Mjesto: Zg
  • Moj Skuter: vx250
« Odgovori #30 : 18 Ožujak, 2009, 23:43:07 »
black svaka cast na projectu i skidam ti kapu...ali svi koji su u ovoj temi napisali nesto protiv tebe samo znas da su ljubomorni jer oni to nemaju ili si nemogu priustiti...znam da svako sa ovog foruma bi zelio imat ovakav skut u garazi tako da prestanite srat i pomirite se sa istinom... :jerk: :angry7:

Offline black-rox

• maxi forumaš
    • www.black-scooters.com
« Odgovori #31 : 18 Ožujak, 2009, 23:55:31 »
black svaka cast na projectu i skidam ti kapu...ali svi koji su u ovoj temi napisali nesto protiv tebe samo znas da su ljubomorni jer oni to nemaju ili si nemogu priustiti...znam da svako sa ovog foruma bi zelio imat ovakav skut u garazi tako da prestanite srat i pomirite se sa istinom... :jerk: :angry7:
Istina,a za priuštiti ovakav scoot treba ti znanje i volja i vrijeme,a onda tek novci,ako radiš nije neki problem,ako ne problem je :icon_thumright:

Offline kico

• forumski skejter
  • **
  • “Be the change that you wish to see in the world.”
  • Mjesto: Dubrovnik
  • Moj Skuter: beverly 250ie
  • Moja Kaciga: LS2
« Odgovori #32 : 18 Ožujak, 2009, 23:57:29 »
Istina,a za priuštiti ovakav scoot treba ti znanje i volja i vrijeme,a onda tek novci,ako radiš nije neki problem,ako ne problem je :icon_thumright:

sta se uopce obazires na ovakve likove... boli te briga neka prica sta god hocce......
When life gives you a hundred reasons to cry, show life that you have a thousand reasons to smile.

Offline Nikon

• MS počasni član
  • maxi forumaš
  • how low can you go ^.^
    • SMK Predatori
« Odgovori #33 : 18 Ožujak, 2009, 23:59:14 »
koliko san ja skuzia lik je ovim tia rec da si seljak jer si mu jednom davno reka kako je seljak zbog neonke na skuteru

...
ajd bolje da je ispa glup nego iz aviona

:toothy12:
SMK Predatori Member
www.smk-predatori.com

Offline black-rox

• maxi forumaš
    • www.black-scooters.com
« Odgovori #34 : 19 Ožujak, 2009, 00:02:24 »
koliko san ja skuzia lik je ovim tia rec da si seljak jer si mu jednom davno reka kako je seljak zbog neonke na skuteru

...
ajd bolje da je ispa glup nego iz aviona

:toothy12:
LOL ne volim neonke,ali se iskreno ne sjećam da sam reka mu zbog neonke da je glup,možda sam šta reko da je užasno jer taj tuning mrzim brzi i žestoki lol :laughing9:

Offline sr team 1

• forumski skejter
  • **
  • Mjesto: vinkovci
  • Moj Skuter: sr minareli
  • MojSetup: malossi team
  • MojSpuh: malossi team
« Odgovori #35 : 19 Ožujak, 2009, 00:08:06 »
za takav skut ti treba samo novac i puno smirgl papira sto se tice znanja nevidim nikakve kemije na skutu tako da to moze slozit svako ko ima imalo mozga

Offline gokiSP

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (-2)
  • maxi forumaš
  • *
  • .
  • Mjesto: Ri
  • Moj Skuter: NRG 180
« Odgovori #36 : 19 Ožujak, 2009, 00:10:44 »
varas se grdno...

Offline neer

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (-1)
  • maxi forumaš
  • *
  • Spol: Ženski
    • jizzhut
  • Mjesto: šmićanci
  • Moj Skuter: Tvojskuter
« Odgovori #37 : 19 Ožujak, 2009, 00:11:02 »
ja cu samo reci CRVENA DRLOŽINA PROJEKT  iz da rulz...ma koji bleki ma koji ves   ...ja sam pravi čuner boj  :frajer:

Offline Nikon

• MS počasni član
  • maxi forumaš
  • how low can you go ^.^
    • SMK Predatori
« Odgovori #38 : 19 Ožujak, 2009, 00:14:08 »
za takav skut ti treba samo novac i puno smirgl papira sto se tice znanja nevidim nikakve kemije na skutu tako da to moze slozit svako ko ima imalo mozga

je je tako san se i ja uvatia drkat skutere pa san sjeba sve i zva druge da mi dodju slagat :D.. al ajd sta san dosad sjeba sve bi moga sam sad napravit  :toothy12: :toothy12: :toothy12:
SMK Predatori Member
www.smk-predatori.com

Offline sr team 1

• forumski skejter
  • **
  • Mjesto: vinkovci
  • Moj Skuter: sr minareli
  • MojSetup: malossi team
  • MojSpuh: malossi team