ovako...ti nesmijes slikat policiju, meni su jednom isto kenjali zbog toga. kad te lupio, trebao si rec da te vodi u stanicu i da oces odvjetnika odmah. imao sam dosta susreta s policijom pogotovo na utakmicama, sad sam se malo smirio. 20 svjedoka i rijec policajaca. tesko ti je to, samo ces snosit sudski postupak i davat pare bez veze, rijetko kad presude protiv policije, tu su veze i ostale stvari. drugi put kad vas bude 20 a njih 2-3 i kad te lupi mislim da je vas vise ipak pa ne znam ko bi gore prosao (salim se, ali ne izlazi iz mogucnosti
). ja sam ni kriv ni duzan proveo u celiji 24 h koja nema ni prozorcica (kao u samici) i jos smrdi do nepodnosljivosti, u ta 24 h bio sam na ispitivanju vise puta i prijetili mi da ce mi kosti polomit i lupili mi 3 samara. kome da se zalim?
?? ljudi moji to je policija, ne moze se protiv nje. mom frendu je policajac sam se igrebao po licu i lupio sam sebe, kako bi policajac mogao rec da ga je ovaj napao i da moze ubit boga u njemu. mislim da nema dalje smisla pricat.