nemoj pisati ovakve gluposti u tehnickom dijelu, za to postoji offtopic... ive_91 ima ditecha pa se trebas njemu obratiti, ali koliko znam, samo je govorio da mu se skut dere, da ide slabije i da trosi vise... moj savjet ti je da ga ne uzimas...
to ti nisam ja rekao..
brda i doline neces dobit, uz gram lakse rolice i eventulano malo tvrđe opruge kvacila dobit ces malko zivlji skut..
potrosnja ce ti bit deci veca jer ce se malo vise vriti...
ovo malo kaj dobijes je zbog toga sto ti spuh vraca dio zraka u kompresionu komoru i tako dobijes nekaj sitno snage..
ja sam dobio dosta jer mi je org. spuh bio za k**ra* tj. cijeli se sj#bo iznutra, nakon stavljanja rr-a (isti kao zx) stavio 7gr. rolice i druge pedercice na kvacilu (imam fly) skuter ide po satu od 80kmh cca 90+- kad se ne sagnem na svakoj ravnici.. a u pedreskom polozaju dobije 95 do 100 naravno po satu.. jos sam stavio red sponge i izbusio rupu na airboxu fi 5mm da bi dobio tamno smeđu boju svećice.. i eto
sa stavljanjem dobrog org. spuha skuter je izgubio na zivahnosti malo i izgubio je tih famoznih 5kmh krajnje u pederskom polozaju..