nemoj da brines za potrosnju .. sitna je to para .. koilko su ti grama rolnice ..?
a sta ti znaci ovo "" NEkarb ""
Cuj za potrosnju me i najvise briga
. Ako je razlika u par dcl onda ok ali litra-dve mi bas i ne zvuci primamljivo i tu tom slucaju bih ostao na ovom ful stock setupu.
A sadasnje rolice pojma nemam koliko su tocno teske ali znadem da su stavljane u ovlastenom servisu po kataloško propisanim vrijednostima (dakle vj su iste tezine ko' kada je i skut kupljen, uglavnom nikad na njemu nije bilo nista kemijano vec je sve strogo tvornicki propisano
). A sa ovim sadasnjim rolicama sam vec presao preko 5k km (a remen tko zna koliko je star
) ) i iako mi skut nista ne provrtava niti je izgubio na performansama ja svejedno (zbog sebe) budem sad za koji mjesec promijenio rolice + remen (zato se i raspitujem o svemu tome jer prije mislim uzeti taj spuh pa prema njemu da mi se savjetuju rolice prikladne težine -> valjda ste me shvatili, ne znam bolje objasniti).
A ovo "NEkarb" se odnosi na sve purejetove, diteche i ostale direktne ubrizgivače dakle sve oni koji nemaju klasican karb
i upravo me zanimaju dojmovi/iskustva tih ljudi koji su na svoje skutove stavljali protočne spuhove (ako ih ovdje na forumu uopce ima). Dakle zanima me najvise iskustvo iz prve ruke no svejedno hvala svima koji ste mi dosad pomogli (a bogme i jeste dosta).