Tehnički kutak > Tuning skutera

Pitanjce o Leovince ZX spuhu (za sr50ditech)

<< < (3/8) > >>

stoske_durlaneze:
a jer ima tvoj onaj kompijuter i one dzidzamidze ...

Chupsy:
nema potrbe stavljati taj auspuh na skuter, nećeš dobiti apsolutni ništa osim glasnijeg zvuka a pošti ti serijala skuter već leti i ništ ne troši

još ajd da je auspuh u super stanju, nego ovo ofarbano i udubljeno g#vn% sa klošarskim nosačima nebi 20kn dao, 400kn rađe uloži u novi remen, rolice, dobor ulje ili novu zadnju gumu...

inače ovi koji neznaju šta je to ditech a ima ih u ovom topicu neka šute i razmisle malo prije postanja

stoske_durlaneze:

--- Citat: Chupsy - 17 Ožujak, 2009, 01:03:47 ---nema potrbe stavljati taj auspuh na skuter, nećeš dobiti apsolutni ništa osim glasnijeg zvuka a pošti ti serijala skuter već leti i ništ ne troši

još ajd da je auspuh u super stanju, nego ovo ofarbano i udubljeno g#vn% sa klošarskim nosačima nebi 20kn dao, 400kn rađe uloži u novi remen, rolice, dobor ulje ili novu zadnju gumu...

inače ovi koji neznaju šta je to ditech a ima ih u ovom topicu neka šute i razmisle malo prije postanja

--- Kraj citata ---
jer ti to mene prozivas

Po?etnik:
ljudi ne budite smijesni. ajnspric se neda podesavat kao karb pa da se digne potrosnja. potrosnja je  uvijek ista... sa spuhom neces dobit nista, ali 100% sam siguran da ces ga uzet bez obzira sto te mi opominjemo

DaBo:

--- Citat: Početnik - 17 Ožujak, 2009, 11:52:25 ---ljudi ne budite smijesni. ajnspric se neda podesavat kao karb pa da se digne potrosnja. potrosnja je  uvijek ista... sa spuhom neces dobit nista, ali 100% sam siguran da ces ga uzet bez obzira sto te mi opominjemo

--- Kraj citata ---
:laughing3: potpis  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju