Tehnički kutak > Tuning skutera
Pitanjce o Leovince ZX spuhu (za sr50ditech)
acmen:
Ovako; jedan decko prodaje Leovince ZX za apriliu sr50 ditech za povoljne novce.
O ovome se tocnije radi:
a išlo bi na sr50 ditech iz 02' (točno ova na slikama, nemam sad trnutno bolje slike ali vjerujem da je to dosta, na drugoj se vidi razmontiran original spuh)
Dakle šta bi ja to (ako i bi uopce) tocno dobio prilikom montaze ovog spuha na ful stock skut?? Inace sad na ovom stock setupu jako brzo dođem do 80kmh a do 90kmh već navlačim (naravno sve to po njegovom tacho-u i po strogoj ravnici). Jel' mi se isplati stavljati uopce takvo nešto? Hoce li mi potrošnja nakon montaze ostati ista (a u pravilu mi ne prelazi 3l)? Da li moram možda (nakon ev. ugradnje) mijenjati rolice ili šta vec?? Jel 400kn ok cifra za takav spuh (star 2god a u uporabio bio kojih par mjeseci)? Da li da kupim na kraju to ili ne??
Molio bih sto hitniji odgovor & isprika na (možebitnim) njuberskim pitanjima ;D
stoske_durlaneze:
dobar je zx i niko se nije zalio da mu scoot zajebava sa zx-om.. moze i na serijalu ... naravno osetices promene .. kao i brutalan zvuk .. ali naravno da ce i potrosnja da se poveca ... :icon_thumright: :icon_thumright:
zx pa jos na sr-ku :icon_thumright: :icon_thumright: WRX
giannelli:
bit ce promjene, scoot ce bolje ubrzavat, veca krajnja bla bla. 400kn je ok za taj spuh, jos uzmi u obzir da moras kupit valjcice i mozda oprugice za kuplung, ja sam imao rr-a na svoms tock skutu, 5,0 valjcice serijske opruge na kuplungu i ok je bilo.
po meni se isplati kupit.
stoske_durlaneze:
lakse rolne :icon_thumright: :icon_thumright:
dino_sk:
neces dobit nista posebno jer reza na ditechu nema neku preveliku ulogu osim sto je protocniji (nema katalizatora ) pa ide bolje , potrosnja ce mozda otic nes gore a i nemora zavisi o okretajima
malo lakse rolice samo stavit i to je to :icon_thumright:
i da isplati se dat 400kn za taj spuh :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju