Reci cu vam sto je sve promijenjeno na motoru, pa onda ako ima neko kakvu ideju koj k.... mi se dešava....slobodno recite...Dakle, NRG power star 3 godine oko 15000 km)nekoliko puta mi se kilometri resetirali
), blokade skinute , rezonantni auspuh arrow, roline 4 ili 4,1 g , onaj centralni feder na kvačilu je onaj zeleni od malossia, i ona 3 mala federića na kvacilu su oni crni od malossia.
Auspuh, roline, i te federiće sam sve odjednom pred manje od godine dana promijenio...motor je iso super sto se mene tice...start odlican, krajnja brzina preko 95, je da se malo jace vrtio, ali je u brdo iso prva liga....
I sve bilo super, i odjednom nakon 2-3 mjeseca u roku od tjedan dana motor sa onih bajnih 95 na sat se spustio postepeno na jedva 75
Slusam oko sebe svakakve ideje...svako svoju pricu prica....do remena nije jer sam morao staviti novi jucer, pa sad cak i sporije ide...roline sam mijenjo teze, lakse, kombinirao.....ali ispada da su ove 4 najbolje....
Btw...do 50 na sat motor se lijepo razvrti i pocupa bez beda, ali onda okretaji padnu i pomalo se dogega do 75....svijecicu sam promijenio pred 2000 km...sad cu je opet, bas da vidim..jer stvarno nemam vise ideja....
Stvarno sam vise ocajan...