Općenito > Trgovine
Ležajevi / Simerinzi / LOCTITE
igor.sb:
--- Citat: d3xt3r - 11 Svibanj, 2009, 18:12:44 ---Prvo pozdravljam sve na forumu jer sam novi clan foruma.... ;D
Zanima me dali imate i koliko bi kostali semerinzi radilice za Apriliu RS 125 2003. godina????
Hvala
--- Kraj citata ---
pozdrav, al brate i ti ga bubnes pa ostenes ziv
ne radi se to tako
kazes dimenziju il doneses semering kad kupujes, odakle bi onu znali dimenziju semeringa radilice za rs-a???
btw...sve pise https://www.apriliayorkshire.co.uk/catalogue/partlist.jsp?Catalogo=%3D340X&Tavola=%3D37&_NomeImmagine=65019113.gif&_bikename=RS%20125%201999-2005&_pagename=Crankcase
ako ne znas di treba gledat broj 10 :toothy11:
d3xt3r:
Problem je kaj ja neznam dimenzije jer to nije moj motor nego sam naso na webu tu apriliu ali joj je otiso semering radilice pa me zanima koliko bi kostao.... Tocan kvar jos ne znam jer mi se covjek ne javlja.... :(
lageros-zg:
--- Citat: d3xt3r - 11 Svibanj, 2009, 18:12:44 ---Prvo pozdravljam sve na forumu jer sam novi clan foruma.... ;D
Zanima me dali imate i koliko bi kostali semerinzi radilice za Apriliu RS 125 2003. godina????
Hvala
--- Kraj citata ---
Pozdrav i tebi!
Ali nemam ti nekih dobrih vijesti za ove simeringe, jer kako vidim po nacrtima, tamo nema simeringa, samo 2 komada 6206 ležaja i neki o-ringići, ali simerinzi 0 bodova.
Ako ti imaš neke simeringe, morat ćeš mi reći dimenzije, a inače simeinzi koji mi se pojavljuju, najbliže su u karteru i to su 28x38x7 (2 komada) i 25x38x7 (1 komad)
Ako je to to, onda ti sutra javim cijene, jer sada sam doma pa nemam cjenik kod sebe, ali okvirno ti simerinzi koštaju od nekih 14 - 20 Kn, a ako je neki zahtjevniji materijal (ako mora biti) onda je i oko 40-ak kuna.
No, najprije detektirajmo koji ti simerinzi trebaju, jer ja za radilicu ne vidim da neki simerinzi uopće postoje
http://kuryakynnl.com/oem5.asp?M=Aprilia&T=RS%20%20125&Y=2003&L=AP_RS3&O=Crankshaft%20-%20Balance%20shaft&F=AP_RS3_CY&L2=AP_RS3_CY
Evo link za pregled
lageros-zg:
--- Citat: igor.sb - 11 Svibanj, 2009, 18:21:45 ---pozdrav, al brate i ti ga bubnes pa ostenes ziv
ne radi se to tako
kazes dimenziju il doneses semering kad kupujes, odakle bi onu znali dimenziju semeringa radilice za rs-a???
btw...sve pise https://www.apriliayorkshire.co.uk/catalogue/partlist.jsp?Catalogo=%3D340X&Tavola=%3D37&_NomeImmagine=65019113.gif&_bikename=RS%20125%201999-2005&_pagename=Crankcase
ako ne znas di treba gledat broj 10 :toothy11:
--- Kraj citata ---
Oi Igore!
Hvala na praćenju i za još jedan koristan link :icon_thumright:
No, ipak, to je karter, kako sam mu i opisao, dok sam mu prikazao dijelove kod radilice i tamo nema simeringa, ali zato sada ima izbora da ipak vidi gdje točno dolaze simerinzi koji mu trebaju.
Sve u svemu, u zadnje vrijeme sam si dao dosta truda i već lakše detektiram potrebne pozicije po pitanju ležajeva, simeringa, seger osigurača, pa čak i LOCTITEa.
Uglavnom, za neko (duže) vrijeme će biti još jedan novi katalog za svim ležajevima i simerinzima, segerima i sl. gdje se ugrađuju, na koje modele i t d.
Ali ima tu puno posla još ;D
No, hvala svima još jednom, što pratite i pomažete po pitanju ovih stvari :icon_thumright:
lageros-zg:
NARUDŽBA PREMA NTN-u
Kao što i sam naslov kaže, radimo narudžbu za NTN ležajeve i ako ima netko od Vas da ima nekih potreba da se naruče, svakako javite.
Možete javiti najkasnije do četvrtka, ovog tjedna, jer narudžba ide u petak.
Pa i ako i ne znate oznake, možete reći dimenzije ili što već znate što bi htjeli.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju