Općenito > Trgovine

Ležajevi / Simerinzi / LOCTITE

<< < (7/47) > >>

lageros-zg:
I meni je drago čuti kako ste zadovoljni i da je ova međusobna suradnja dala pozitivnih stvari, kako svima vama, tako i meni da se počnem malo više posvećivati ovom moto programu, a koji je (po meni) nepravedno izostavljen, pa makar to bio i sezonski "sport", a opet s druge strane, u nekim dijelovima Hr je uvijek sezona, pa treba biti spreman  :icon_biggrin:

Kako je Eladio gore spomenuo, stavljen je katalog/priručnik koji sam radio nekih mjesec dana i još nije dovršen, ali ipak ima već veću količinu podataka i mislim da bi vam mogao dobro doći u svakom smilslu, kako po oznakama ležaja, tako i po nekim objašnjenjima koja se unutra nalaze.

Iako je to još radni katalog/priručnik, kako ću ga sve više popunjavati, tako će se updatati na site. Kitovi koji se unutra naviode još nisu u opticaju, tek je ovo probni "krug" da vidim ima li to uopće smisla, pa ako dobijem pozitivne "kritike", onda će to ubrzo biti na policama i sve će biti na jednom mjestu, pa neće biti jedan simering ima, drugi nema i slično.  8)

Nadam se da je katalog u 99% slučajeva točan, iako sam naišao na nekoliko nepoznanica, ali kada ulovim vremena, pitat ću vas ovdje, pa da sve to bude kako treba.  :glasses2:

lageros-zg:
PAR NOVIH VIJESTI!

Naime, kako sam se i sam uključio u ovaj moto svijet i zapazio vrlo bogat sadržaj sa ovime što radim, počeo sam lagano u SKF-u raditi pritisak na neke artikle, pogotovo ležajeve 20x52x12 i sa metalnim i sa poliamidnim kavezom.

Ne mogu potvrditi odmah da će biti nekih pomaka, ali svakako sam htio napraviti neku pozitivnu stvar i da bude i 5 kuna jeftinije, napravio sam bar neki skok.
Naravno, ja sam im obečao veću prodaju, no kako bilo, rekli su da će razmisliti o tome, ali da bi se dalo razgovarati o tome i da postoji mogućnost.
OK, možda ne sada odmah, vjerojatno će najprije tražiti neke rezultate, ali sve u svemu, jako se nadam da će biti pozitivnih pomaka.

Iako još moram nadodati, napokon su stigli simerinzi od vitona za radilice GILERA/PIAGGIO (18x28x7/7,5 i 19x30x6,5) i bit će raspoložovi od idućeg tjedna.

Ima i jedna tužna vijest. Kako je potražnja za ovim ležajevima porasla zbog nove sezone, gotovo svi su rasprodani, ostalo je još par komada, pa iako su naručeni prije 2 tjedna, neće ih biti još najviše 2 tjedna (govorim o SKF 20x52x12 metalni i poliamidni kavez)

Onih ležajeva za MINARELLI 20x47x14 koji idu u kombinaciji sa 20x30/34x5/6,1 i 20x42/43x8/9 ima dovoljno, iako su i oni naručeni.

U svakom slučaju, idemo rušiti cijene  :toothy9: , pa makar to bilo i za 2 mjeseca  :glasses2:

Chupsy:
pohvale za katalog, super je

dal skf proizvodi ležajeve u dimenziji 25 x 68 x 12mm
inače to su ležajevi za radilicu od gilere runner sp180
i sa njima se bitka vodi, naime original koštaju 110kn ali su kbc korea, dok NTN japan su oko 100kn
kakvo je stanje s tom dimenzijom kod vas u lagerosu

lageros-zg:

--- Citat: Chupsy - 09 Svibanj, 2009, 16:08:28 ---pohvale za katalog, super je

dal skf proizvodi ležajeve u dimenziji 25 x 68 x 12mm
inače to su ležajevi za radilicu od gilere runner sp180
i sa njima se bitka vodi, naime original koštaju 110kn ali su kbc korea, dok NTN japan su oko 100kn
kakvo je stanje s tom dimenzijom kod vas u lagerosu

--- Kraj citata ---

Drago mi je da katalog ima dobre kritike, iako već sam vidim neke nove modifikacije koje ću napraviti, ali kada to bude napravljeno, opet će biti gore kao update.

A što se tiče onog ležaja 25x68x12, već sam se prije koji dan počeo raspitivati kod SKF-a jer ga do sada nisam imao, a sada trenutno imam još svega 2 komada NTN-a (u dućanu u Gorici, ali ako je frka, lako ga povućem k sebi) koji bi koštali (ovo je stara cijena i sa popustom) 88,85 Kn.
Uskoro ću imati jednu narudžbu prema NTN-u i ovaj ležaj bi trebao biti sa popustom 71,55 Kn.

E sad, to sam već mislio napraviti kada bude išla narudžba, ali kad smo već kod toga, ako imaš ti ili netko drugi od vas forumaša neke potrebe za nekim ležajevima od NTN-a (pa čak i KOYO) samo pitajte pa da vidim koji je rok kod njih, pa da se to onda i naruči, jer niti ja ne držim sve ili možda nisam obratio pozornost na neki artikl, a recimo da je potreban.

Isto tako, po pitanju igličastih ležajeva, taj dio sam vrlo slabo pokrio, jer sam išao nekim redom, no vidim kako se i oni pojavljuju, gotovo jednako kao i ovi standardni ležajevi, pa ako ima nekih specifičnih potreba, odnosno koji su najčešće traženi, bilo bi mi drago da mi to navedete, pa ukoliko ih već nisam stavio na svoj spisak, da to učinim sada i da se ti artikli stave na stanje.

d3xt3r:
Prvo pozdravljam sve na forumu jer sam novi clan foruma....  ;D

Zanima me dali imate i koliko bi kostali semerinzi radilice za Apriliu RS 125 2003. godina????

Hvala

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju